1:1 Forløb

Vi skaber det vi ønsker indefra og ud, så når vi vil mindske stress, uro og angst, samt øge vores overskud - så arbejder vi med den frie kraft og kærlighed, som de resurser der virkelig kan skabe en holdbar vej til dette.

Stress og angst, sårbarhed og usikkerhed er faktisk en åbning til ny selvtillid, accept, styrke, ro og glæde.

Velkommen, mit navn er Brenda. Igennem 22 år har jeg hjulpet mennesker til at vende ubehag til ny livslyst og glæde.

Jeg har hjulpet mennesker til at finde sit livskald, og til at vende kriser, skilsmisse, tab, sygdom, depression, stress og angst til ny styrke om sine værdier.

Brenda Bork Ejderskov

Har du det sådan?

 • Du arbejder allerede med dig selv, og er i en periode hvor det er svært at mindske din stress, så du kan få ro - og det skaber ubalance i dit flow og din energi.
 • Du har brug for støtte og kærlighed til at være med det der er svært, men uden at skulle fixes.
 • Du trænger til opmærksomhed og medfølelse, fra en der har et medfølende hjerte
 • Du søger efter at finde ind til hvordan du kan hvile i dig selv, som kvinde eller som mand.
 • Du har brug for at tale om hvilken vej der er bedst at vælge, så du kan helhjertet ind i dine handlinger.
 • Du har brug for at føle dig unik, så du undgår at sammenligne dig med andre, og komme til at hade dem eller dig selv og falde i et hul.
 • Du spekulerer over hvordan du skaber og tiltrækker dine drømme.

 

Reference

"Mit forløb hos dig var anderledes og lettere end jeg havde forestillet mig. Jeg vil blot sige tak for de gode samtaler vi har haft. Mit udslæt forsvandt i løbet af aftenen. Det var ret vildt. Så jeg tror det har været relateret til vores dialog.

Jeg føler en eller anden forskel ift. hvordan jeg anskuer tingene. Det gør mig mindre stresset, og føles som at stressen har lagt sig på en eller anden måde. Jeg vil overveje, om jeg skal have et forløb mere på et tidspunkt i løbet af sommeren når mit arbejde stilner af"

Venlig hilsen Kate - Virksomhedsleder

Du ved et sted, at det kan være anderledes

Du er en person der ved, at det kan være anderledes og du vil gerne finde vej til en dybere balance i din hverdag, og en der passer til din passioner.

Du vil være dig selv - også når det handler om at være i et parforhold, på et arbejde, og med relationer uden at forlade dig selv. Du vil det autentiske og være i uoverenstemmelse med dine værdier, og den du inderst inde er og ønsker at være.

Du søger efter løsninger der hjælper dig, til at finde din strøm af indre balance, kærlighed og potentiale, som du ved er der et sted.

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Book en gratis 20 minutters samtale, hvor jeg hjælper dig med at afklare dine spørgsmål til et forløb.

VORES VERDEN ER ET SPEJL PÅ DET INDRE LANDSKAB

Det indre landskab, som består af vores reaktive følelser, tanker og vaner, er den linse vi ser verden gennem. Det indre landskab reagerer som et program med like eller dislike, afhængigt af hvad vi laver, hvor vi er og hvem vi er sammen med.

Det indre landskab er ikke vores naturlige ophavsland. Det er et udtørret og isoleret indre, hvor vi er i ubalance konstant og med begrænset frihed og trivsel. Det matcher ikke os og vores værdier.

Det indre landskab lægger bånd på vores frie og naturlige kærlighed og kraft, vi har i os. Det bevirker at vi bliver reaktive fordi vi ikke må være den vi er som børn.

Som voksne resulterer det i at vi undlader at committe os, og altid ved hvor bagdøren er. Det er klart at man ikke trives i et udtørret og isoleret indre, og mange længes efter "vand".

Heldigvis, er Der en vej til det naturlige ophavsland

Det frie, magiske og kreative naturlige indre ophavsland grænser op til det udtørrede og isolerede indre landskab. I vores ophavsland kan vi trække vejret, hvile mere i os selv, være i ro, føle os nok og værdige.

Et forløb hjælper dig til at bevæge dig fra et udtørret og isoleret indre landskab og til dit naturlige ophavsland hvor der er "vand" - i form af samhørighed, vækst, ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.

Det er et skift til at forstå og mærke hvor elskelig du er. En skift, der øger lederskab fra hjertet – altså fra kærlighed, mod, tillid og resonans og at vide at det er godt nok. Frem for frygt, manipulation og overtalelse.

Forløbet lærer dig en livstilgang, som er terapeutisk, kropslig, autentisk og kærlig – og som du kan skabe et både enklere og sjovere liv gennem.

Få ro og balance
- til ny frihed, kærlighed og mening i dit liv!

Reference

Jeg havde brug for hjælp til at gøre et eller andet sammen, der gav mig en afklaring. En guidning, en forklaring, en afklaring på hvad i alverden det var jeg gennemgik og hvorfor - altså noget meningsskabende. Det virkede så ubønhørligt sådan som jeg havde det psykisk og fysisk.

Efter det store 1:1 forløb, er jeg utrolig rørt over det nærvær som Brenda repræsenterer og holder så højt hævet over nærmest alle ubalancer. Det hæver energien med det samme, når vi mødes og det gjorde en kæmpe forskel i hvordan jeg havde det nærmest fra første gang vi mødtes. Jeg fik ro og følte mig accepteret, uden at blive offergjort.

Det store forløb gjorde en stor forskel, særligt i relation til at finde ro i en turbulent periode med stress og angst der kom op til overfladen. Jeg fik øget fokus på at være mere kærlig mod mig selv, hvilket hjalp mig til at skabe fra min kreative side. Den længere støtte i forløbet, hjalp mig til at turde sætte bedre grænser i relationer.

- Berit 45 år

Reference

Jeg er en mand der ofte pleaser kvinder, selv om jeg ikke har lyst til det. Derfor kom jeg til Brenda. Jeg ville gerne leve mere fra mit hjerte og som mig. Så jeg følte at det var tid til at lære at sætte mine grænser. 

Jeg købte det lille forløb til at starte med, og havde ikke forestillet mig det udbytte jeg ville få.

Efter første session glædede jeg mig på en ny måde, til at komme til sessionerne, fordi Brendas feminine hvilen i sig selv fik mig til at føle mig som en mand. Jeg kunne være mig selv. Det var en øjenåbner at det feminine balancerede hjalp mig til at fornemme en naturlig maskulinitet. Det gjorde det mere klart hvordan jeg kunne sætte grænser, og gav mig modet til det. 

Brendas nærvær hjalp mig til en dybere forbindelse, af hvem jeg er og hvordan jeg sætter mine grænser som den mand jeg er.

Claus 55 år 

Din personlige guide og støtte

Jeg støtter dig i at gå vejen skridt for skridt, ved at give dig den accept, nænsomhed, styrke, viden, coaching og rådgivning, du har brug for - en rolig hånd i ryggen og en stærk kompetent sparringspartner, der bærer lyset og guider dig hele vejen i mål.

Det støtter, når du ved at der er en person du kan kontakte og mødes med, og få sparring, selvindsigt og terapeutisk støtte.

Psykospirituel sess

Skal jeg hjælpe dig?

Første samtale: Vi starter med en indledende samtale på 75 minutter, for at hilse på hinanden og se om der er kemi til at fortsætte. Herefter aftaler vi, hvilket forløb der passer bedst til dig og din situation. Hvis vi ikke fortsætter i et forløb, koster denne samtale kr. 1200,-.

1:1 forløb på 4 mdr

Sætter dig i stand til at leve dine værdier  

 1. Perspektiv og selvindsigt
  Få ro til at se mere klart og forstå hvor du er i dig selv.
 2. Det større billede
  Hvor er du på vej hen, hvad er momentum i dit liv og din sjæl
 3. Hvordan mindsker du stress og sårbarhed så du skaber autentiske relationer
 4. Hvad er der brug for at du orienterer dig henimod i den kommende periode
 5. Hvor er dit hjerte i dette
  Hvordan kan du arbejde i processen med støtte fra hjertet
 6. Session 6-8 støtter, justerer og guider i processen

Du får: 8x75 min sessioner over 4 måneder, i mit kliniklokale eller online. Samt 8 x mailkorrespondance efter behov. 

1:1 Forløb på 6 mdr

Sætter dig i stand til at leve dine værdier, med udvidet coaching

 1. Perspektiv og selvindsigt
  Få ro til at se mere klart og forstå hvor du er i dig selv.
 2. Det større billede
  Hvor er du på vej hen, hvad er momentum i din sjæl
 3. Hvordan mindsker du stress og sårbarhed, så du skaber autentiske relationer
 4. Hvad er der brug for at du orienterer dig henimod i den kommende periode
 5. Hvor er dit hjerte i dette
  Hvordan kan du arbejde i processen med støtte fra hjertet
 6. Session 6-12 støtter, justerer og guider i processen

Du får: 12x75 min sessioner over 6 måneder, i mit kliniklokale eller online. Samt 12 x mailkorrespondance efter behov.  

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Book en gratis 20 minutters samtale, hvor jeg hjælper dig med at afklare dine spørgsmål til et forløb.