Spirituel mentor Brenda Ejderskov

Lad ikke frygt og begrænsninger holde dig fra at leve livet fuldt!

Min rejse har ikke været foruden frygt og uretfærdighedsfølelse, begrænsninger og udfordringer, men  dagligt har jeg erstattet frygtsomme tanker, følelser og vaner, med passion, frihed og kærlighed.

Jeg er, hvor jeg er i dag, fordi jeg ikke var bange for ubehag, men holdt mig åben for kærligheden og handlede inde fra den!

Jeg mødte alt for mange mennesker, der holdt sig tilbage, af frygt for om livet mon havde noget godt i vente til dem.

Jeg kan garantere dig for at livet har noget godt i vente for dig;

du er er for at leve i kærlighed og skabe dit livs større formål passioneret!

Alle, der beslutter sig for det, kan følge autentisk kærlighed og med tillid lade det guide til et liv med passion og gnist.

Passioneret kærlighed, en sjov karriere og indre rigdom er ikke forbeholdt en særlig udvalgt gruppe mennesker.

Det handler om, at følge din gnist og passion og modigt blive ved.

Hvis du vil leve mere fuldt og have det mere sjovt end du har nu – så kom i gang og lær hvordan og skab dit liv?

Mit liv før jeg studerede personlig transformation

Jeg blev opdraget perfektionistisk, med mange retningslinjer for hvordan jeg skulle agere hjælpsom og performe perfekt. Jeg kunne have performet maksimalt og fået 12 taller i alle fag i skolen, men til hvilken nytte hvis ikke det var passionen.

Jeg ville være menneske og leve inderligt og passioneret først og fremmest!

Mine forældre frygtede dagen og vejen, holdt sig krampagtigt til at verden var et uretfærdigt sted, og bekymrede sig om hvad naboerne tænkte og sådan. Behøver jeg at sige, at jeg havde svært at trække vejret?

Det gjorde ondt at leve med et sådant livsparadigme!

Som 18-årig og tog jeg mit første kvantespring og købte min egen lejlighed for mine konfirmationspenge og derfra satte jeg selv kursen på mit liv - og det var tiltrængt.

JEG VALGTE AT FØLGE KÆRLIGHED OG IKKE FRYGT!

Dagligt erstattede jeg frygttanker med glæde og passion. Det var hårdt og det tog tid at gøre det indre arbejde. Men jeg var ikke bange for min egen frygt eller andres, min ydmyghed og min power til at være med det der var svært, var uovervindelig.

17 år i rejsebranchen som corporate salgskonsulent, var den mest fantastiske tid og arbejdsplads i mit liv. Jeg rejste og så på lufthavne, hoteller og fik besøgt fjerne verdensdele.

Indtil jeg valgte noget dybere !

Mit livs mentor og min egen rejse mod at blive en!

Faisal Muqaddam Diamond Logos

I livet undrede jeg mig ofte over at det var så svært for mange mennesker at bearbejde frygt, uretfærdighed og ydmygelse. De hang fast i at det var sådan det var - og havde svært ved at forstå, at de gik glip af livets mange muligheder. De hang fast i deres illusioner fra fortiden.

Jeg ville hjælpe andre med at slippe illusioner og leve passioneret!

Derfor gennemførte jeg uddannelsen til psykoterapeut. Men det gav ikke det jeg søgte efter - nemlig livsvisdom og dybere mening.

Så i 2003 mødte jeg ved et tilfælde Faisal Muqaddam, en Kuwaitisk psykospirituel lærer og mentor som var i Danmark for at fortælle om spiritualitet.

Hans studier i østens mystik, meditation og vestlig psykologi, grundlagde et energetisk fagligt fundament om processen bag det liv jeg altid havde levet.

Dette møde skulle vise sig at være det jeg søgte efter og langt vigtigere end først antaget!

Rejser til Italien i over 19 år

Faisal boede i USA og kom til Italien hvert år og underviste i spiritualitet og energi - bevidsthed, lys, livsformål og hjertets dybere mening. Faisals dybere studier lærte mig om sjælens fulde potentiale.

Spirituel mentor Brenda Ejderskov

Sådan ser mit liv ud i dag!

Spirituel mentor Brenda Ejderskov

Det bliver stadig til en del rejser, men jeg slapper mere af i mig selv, og nyder mit liv. Jeg vågner op i en dejlig lejlighed, er forelsket i livet, og en dejlig mand, har tre vidunderlige børn og et barnebarn.

Mit “tilfældige” møde med Faisal Muqaddam og vores mange år sammen siden 2003, gav mig visdommen bag det liv jeg allerede levede!

Men nu kunne jeg mere bevidst lære det videre til andre, og jeg følte, det som at havde vundet i mit livs universelle lotteri.

Jeg vidste helt ind i min sjæl, at jeg var her for at stå ved hvem jeg er, uanset hvor alene det ville gøre mig.

MEN resultatet af at stå ved mig selv, blev ikke at være alene - tværtimod gav det endnu dybere livskvalitet, relationer og kærlighed.