True Contact

Dit hjerte kurs = Din succes!

Et intensivt program som fokuserer på noget af det allervigtigste: dit hjertes visdom!

Vi skal arbejde med at få overvundet begrænsende falsk loyalitet og tvivl og fundet vej til dit hjerte, så dit liv matcher den værdi og virkelighed, du ønsker og fortjener.

LEDER DU EFTER EN ERFAREN LIVSMENTOR, SOM KAN MØDE DIG I DIT LYS OG GUIDE DIG I AT GÅ HJERTETS VEJ TIL DIT DRØMMELIV?

Du er passioneret, men har svært ved at finde ud af hvad du skal gøre og få handlet rigtigt på det. Du tvivler på dig selv og frygter lidt det uvisse.

Du savner retning, fokus og en overordnet plan og derfor har du svært ved at handle på alt det, du indtil nu har lært om at skabe dit drømmeliv - fordi det enten føles forkert, eller du tvivler på, om du gør det rigtigt

Du savner en at gå til for støtte, guidance, sparring, healing og en stærk hånd i ryggen, når du af og til bliver overvældet og begrænsende tanker, der fortæller dig, at din drøm uopnåelig.

Du søger efter en mentor med en spirituel forbindelse og jordnær erfaring, der kan se og aktivere dit lys og skjulte potentiale - som kan gøre det lettere og trin for trin vise dig din egen kærlige og bæredygtige vej mod drømmelivet.

Måske kender du det her?

Du har måske deltaget på kurser eller læst bøger, været i facebookgrupper - men føler det er svært at få det omsat til praksis, og skabe det liv du drømmer om - på egen hånd.

Du er i tvivl om, hvilken vej og strategi du skal vælge, så enten gør du alt for meget af det hele eller også går du i stå og tager et kursus mere.

Du kan have en tendens til at sammenligne dig selv med andre i din omgangskreds, der (udefra set) har et drømmeliv. Så du tvivler på dig selv for, og om du har det, der skal til. At den person du er, ikke er vidende nok, til at få dit drømmeliv.

Du frygter at du ikke finder vej til fx din soulmate, ligeværdige relationer, en familie, børn, bliver selvstændig, - og at andre ikke vil vælge dig. Så du tror du bliver nødt til at være og gøre som de andre, hvis du skal lykkes med dit drømmeliv.

Inderst inde længes du efter at være dig selv, leve din passion og hvile i at det er godt nok. Du har et drive og en lethed i hjertet der føles autentisk, kærlig og rigtig for dig.

REFERENCE

"De nok største åbenbaringer jeg nogensinde har fået, om hvad jeg egentlig vil elske at have i mit liv"

Jeg kunne ikke en vej til at skabe mit drømmeliv. Jeg var ekstremt presset og var nødt til at ændre på noget for ikke at blive ved med at overleve i det liv jeg havde. Lige bortset fra mit arbejde, som gik ok, var der stress på alle andre fronter i mit liv.

Jeg var så stresset at jeg var ved at blive kvalt, da Brenda spurgte hvad jeg oprigtigt ville elske at have i mit liv? Det spørgsmål gjorde mig tavs.

Det var saliggørende, og jeg begyndte at gå hjem fra vores ugentlige sessions på Østerbro glad.

Det gik op for mig, at jeg så livet gennem et nøglehul og at jeg havde uanede muligheder til rådighed som jeg ikke selv så. Brenda guidede mig gennem forløbet til at mærke mit hjerte, og jeg lærte at mærke det jeg ville elske at have i mit liv.

Det er nok de største åbenbaringer jeg nogensinde har fået, "at jeg kan styre mit liv ud fra mit hjerte og skabe mit drømmeliv".

Hanne 46 år - tidligere deltager på 1:1 mentorforløb

Når de fleste af os tænker på selvværd, så opfatter vi det som et RESULTAT af vores succes; Men selvværd er medfødt i hjertet og skaber naturligt succes i nuet og på sigt.

Har du et godt job?

Et godt parforhold?
Skabt hus og hjem?
Fået komplimenter af en, du beundrer og ser op til?

Det er alle vidunderlige ting, der fortjener at blive fejret! Men det er alle eksterne ting for vores hjertes selvværd og sande identitet.

Alt for mange mennesker ser hjertets selvværd som noget, der er skal gemmes lidt væk eller være fortjent, og ikke som et naturligt medfødt potentiale. Det er en leder til skuffelse og fortvivlelse, og de fleste mennesker går gennem livet uden at forstå, HVORFOR deres selvværd og resultater ikke forbedres, mens de løber hurtigere og arbejder hårdere.

Det liv vi har lært at leve, baserer sig i høj grad på frygt og kontrol

Lige så nødvendigt det er at gøre opmærksom på sig selv for at få sine behov mødt, lige så svært har mange af os hjertedrevne det med at være synligt unikke.Det kan føles sårbart at sige sin mening, hvad. man har brug for, hvad man elsker at lave, og hvilke drømme man går efter at skabe.Vi frygter at blive ydmyget, hånet, latterliggjort af andre, men har vi i virkeligheden brug for deres loyalitet?

VI HAR BRUG FOR AT VIDE AT VI ER SIKRE OG STÆRKE NOK TIL AT KLARE OS SELV!

Med drømmen for øje, arbejder vi med at skabe vished og indsigt om at vi hver især er både stræke og sikre nok til at klare os. Men eller uden en andens accept og loyalitet. I hvert fald når det kommer til om vi kan skabe det liv vi drømmer om.

Traditionel livsførelse er hård kost for et drevet hjertemenneske med et passioneret formål. Det får mange til at træde vande eller trække sig.

Istedet for at skabe fra frygt, skal vi skabe fra hjertet

Når vi forstår os selv og universet og går vejen, så begynder vi at indse at andre vil os - og både har accept og loyalitet overfor os. Andre vil os det godt, og de har også deres passioner.

At arbejde fra hjertet og skabe transformation indefra og ud er langt mere autentisk og kærlig – enklere, magisk og mere effektiv.

Det er en vej, der gør at vi kan slippe frygten for at blive ydmyget, være for meget, og blive forladt. Det giver os vejen til at træde ud med vores inderste passioner og bidrage til verden med den forskel, du er her for at gøre.

At gå med hjertet handler i al sin enkelhed om at skabe, drive og vækste dit liv indefra hjertet og ud i handling.

Det handler om at møde dig selv først, og mærke dig selv - fornemme hvad du vil elske som et lille mål eller et stort og så tage skridt henimod det.

REFERENCE

"Fra fastlåst i sorg og rationel tænkning, til frihed og kreative kærlighedsdrømmemål"

Mit parforhold var forbi, og jeg mistede fuldstændigt fokus på hvad der var vigtigt. Jeg blev fastlåst i sorg, kunne ikke se en vej ud af det, selvom om noget i mig ville videre.

På mit arbejde fik jeg et pusterum fra at tænke for meget, hvilket jeg var glad for. Men når jeg kom hjem ramte sorgen mig, og jeg blev apatisk.

Jeg var lidt panisk efter at finde en løsning, da Brenda sige "du hører hvad dit hjerte siger, men du lytter ikke til det? Jeg forstod ikke spørgsmålet, og vidste ikke hvad jeg skulle svare.

Men jeg begyndte at føle mig forstået på et dybere plan. Andre terapeuter, havde indtil da kun gjort min sorg værre.

Det gik op for mig, at jeg forsøgte at finde en løsning rationelt. Jeg lyttede ikke til mit hjerte, som jeg godt hørte. Brenda skabte sammenhæng, perspektiv og forståelse og det vendte livet på hovedet.

Men det gav mening, og da jeg forstod at vende livet på hoved - altså lytte til mit hjerte, så viste hvad jeg ville elske at have i mit liv og hvordan jeg kunne skabe det.

Christian 37 år - tidligere deltager på masterclass

 

PÅ MASTERCLASS

Sætter vi fokus på at skrue ned for seriøsitet og op for dit hjertes stemme. Så du kan høre og mærke mere tydeligt hvilke mål du inderst inde er passioneret om at skabe.

Skaber vi klarhed og retning i dine mål, så du ved, hvor du bevæger dig hen og hvordan du bruger din tid, energi og resurser på en måde, der støtter dig og dit (for)mål - i stedet for at gå imod.

Lærer du hvordan du tiltrækker og manifesterer dine drømme frem for at jage dem. Så du ikke anstrenger dig eller går på kompromis med det du står for.

Lægger vi sammen en let og skræddersyet strategi for dit mål og dine handlinger til at nå dit mål. Det vil matche din energi og øge dit spirituelle flow.

Healer, guider og styrker jeg dig i at gå vejen skridt for skridt, mod dit drømmemål ved at give dig den visdom, indsigt og coaching, du har brug for - sammen med et kærligt skub eller en kærlig hånd i ryggen.

Låner du min evne til at stole på dig selv og tro på det du er i gang med at skabe.

Skal jeg hjælpe dig med at finde dit sande jeg og leve din sjæls formål?

RING 20778612

Eller send mig en mail med dit telefonnummer. Så ringer jeg dig op.

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi er forskellige steder i livet, har forskellige passioner, behov - vi er på vores egen rejse.

Derfor tilbyder jeg Masterclass i to forskellige forløbsformater, så du kan vælge den, der passer bedst til din indre og ydre rejse.

Uanset hvad du vælger får du min BONUS som er 1 x spirituel hjerte læsning.

Du får adgang til 10 magiske undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, at finde ind til dit hjerte og stå ved dig selv i din sande identitet.

Antallet af 1:1 sessioner afhænger af hvilket Masterclass format du vælger.

Hver session tuner ind på dit lys, energi, potentiale og guider dig gennem blokeringer, til balance og herefter til hjertet.

Vi arbejder håndgribeligt og jordnært med at integrere alt det nye mellem sessionerne og vi kan skrive via mail.

Undervejs tilpasser vi kurs og strategi så det passer til dit hjertes drømmemål, og de blokeringer der skal slippe.

MODUL 1: Hvor er du lige nu?

Hvor sidder du lige nu fast i dit liv? Du er dine drømmemål - vokser du, vokser de med dig. Derfor sætter vi her på første modul fokus på din sjælsformål, dit lys og dit drive - og alt det, der lige nu spænder ben og holder dig tilbage fra at skabe vækst.

MODUL 2: Hvad elsker du at lave

Hvad er du unikt god til? Hvad elsker du at lave så meget, at du ville gøre det, selvom du ikke fik penge for det? Hvornår er du i flow?

 

MODUL 3: Vejen til hjertet

Hvordan gør du når du møder blokeringer i dig selv? Træder du rundt i fortidens spor? Hvordan finder du vej til at skabe det du elsker at lave og drømmer om at skabe i dit liv.

MODUL 4: Mindset

Hvordan arbejder hjertet med udfordringer. Her invier jeg dig i 5 universelle principper der vil skabe åbenbaringer og transformative resulatater.

MODUL 5:Healing

Du lærer hvordan du healer smerte og blokeringer, så du bliver fri i hjertet. Hvordan du slipper hårdhed, og får din naturlige følsomhed tilbage. Den skal du bruge til dit nye værdifulde drømmeliv.

MODUL 6: At være med det der er

Hvordan står man fast i sig selv, når følelserne, tankerne eller livet raser om ørerne på en. Du lærer, hvordan du finder et anker i din kerne, så du ikke lader dig rive rundt af omverdens drama.

MODUL 7: Realitytjek

Hvordan skal jeg opfatte det der sker, og hvad skal jeg tage alvorligt. Vores overbevisninger vil gerne overbevise os om det farlige - ved at leve uden for vores comfortzone. Men her lærer du hvordan de realitytjekker det du oplever for frygt og farer. 

MODUL 8: Spirituelt flow

Nu skal du til at træne de nye perspektiver, og mærke dit hjerte. Du har indtil nu øget dit spirituelle flow, og tiden er til at teste og prøve, fejle og justere. 

MODUL 9: Guidance

Her får du lys på hvordan du går vejen til dit drømmemål. Hvordan du grounder dig og bruger din mavefornemmelse, intuition og klarhed for hvert skridt du træder. 

MODUL 10: Intention

Du lærer at arbejde med intention i dine handlinger. Først og fremmest er dine mål følt i hjertet, derefter skal du gennem intention handle og skabe de små mål og de store mål. Til det er det vigtigt at gøre det fra intentionen, så du undgår at brænde ud.

Masterclass er for dig

Som brændende ønsker at følge dit hjerte, og skabe et liv fyldt med glæde, livsgejst og passion.

Dig der ikke længere vil nøjes med overleve, men til dig der virkelig vil lære at leve livet hver dag.

Kort sagt dig der er vild med at skabe forandring og bryde mønstre, for at manifestere dine drømme og passioner.

Dig som ikke kan se en vej frem til, hvordan du tager springet til et nyt kapitel i dig selv og dit liv.

Dig der er spirituel, kraftfuld og/eller visionær, og finde din vej til et bedre liv end hvad du har lige nu. Du vil igennem det der blokerer og slører dit mindset.
Dig som vi låne min tro på dig, indtil du selv går. Så du starter ud trygt og sikkert og hen ad vejeg overtager føringen selv.

DIT HJERTES KURS
MASTERCLASS BASIS

10 online undervisningsmoduler
Lærer dig hvordan du fungerer fra et spirituelt flow og spirituel identitet i en fysisk verden.

1 månedlig session (i alt 6 x 60 min)
Dit frirum, med min sparring, healing, guidance og støtte til at skabe din forandring.

Ubegrænset coaching og fjernhealing i 26 uger
Via mail og fjernhealing får du hjælp, coaching og healende støtte mellem sessioner.

BONUS 1 x Spirituel læsning 90 min. som opstart
Jeg læser i dit spirituel energifelt, hvad livet inviterer til du gør, hvis du vil optimere dit drømmeliv. En støtte til at starte forløbet op og samstemme ønsker og mål.

 

24.500 kr.
(eks. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

DIT HJERTES KURS
MASTERCLASS EKSTRA

10 online undervisningsmoduler
Lærer dig hvordan du fungerer fra et spirituelt flow og spirituel identitet i en fysisk verden.

2 månedlige sessions (i alt 12 x 60 min)
Dit frirum, med min sparring, healing, guidance og støtte til at skabe din forandring.

Ubegrænset coaching og fjernhealing i 26 uger
Via mail og fjernhealing får du hjælp, coaching og healende støtte mellem sessioner.

BONUS 1 x Spirituel læsning 90 min. som opstart
Jeg læser i dit spirituel energifelt, hvad livet inviterer til du gør, hvis du vil optimere dit drømmeliv. En støtte til at starte forløbet op og samstemme ønsker og mål.

 

42.500 kr.
(eks. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

REFERENCE

"Fyret og i chok, transformerede til ny styrke og gejst om et næste drømmejob"

Jeg blev fyret fra mit job som leder, i en mellemstor virksomhed. Jeg havde ikke personalet med mig, de modarbejdede mig og kørte mig ud på sidelinjen. Jeg følte mig fastlåst i afmagt, og turde ikke vise min utilstrækkelighed.

Jeg var i chok, og vidste ikke hvilken vej jeg skulle gå.

Brenda sagde "det er meget velkomment at du viser dine følelser? Jeg har aldrig følt mig så tryg, og det gjorde at jeg brød ud i gråd og hulkede med hele kroppen.

Langsomt åbnede mit hjerte til ny styrke, og det gik op for mig at jeg ikke behøvede at dække over min afmagt. Jeg kunne stå ved den og skabe kreative løsninger fra hjertet.

Det hjalp mig at tale dybt og bryde mure ned ind til mit hjerte. Jeg følte mig mere værdig som leder og det gav afsæt til at gå efter et nyt karrierejob.

Tine 49 år - tidligere deltager på Masterclass

 

Skal jeg hjælpe dig med at finde dit sande jeg og leve din sjæls formål?

RING 20778612

Eller send mig en mail med dit telefonnummer. Så ringer jeg dig op.