Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living part 4: Den Grønne Essens – Medfølelse og healing

oktober 8 I19:00 - oktober 10 I18:00

DKK2100

Kære venner,

Vi inviterer jer til en 2 1/4 dags online workshop i Den Grønne Essens.
The Diamond Logos og Faisal Muqaddam er grundlægger af Essensarbejdet, som vi er godkendt til at facilitere. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Grøn er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Grønne Essens er medfølelse, healing og tilgivelse 

Den Grønne Essens bringer nænsomhed og ømhed, når det åbner til vores medfødte kapacitet for healing. Den skaber en indre fauna af naturlig venlighed, menneskelighed, kærlighed, medfølelse og tilgivelse. Denne essens er den ultimative resurse for healing af traume. Når vi heler, føler vi os selv mere og når vi føler os selv mere heler vi. Den grønne Essens er balsam for sjælen og den smører vores system, og fjerner tørhed som vi oplever når vi er overvældet med psykisk smerte. Vi føler os friske, lette og stærke nok til at tolerere følelsesmæssig smerteuden at føle os knust. Den giver os en fornemmelse af accept af os selv og accept af andre. Den bringer dyb tilgivelse i hjertet.

At føle sig udsat og for sårbar

Når vi mangler Den Grønne Essens føler vi os uden beskyttelse og derfor ekstra udsatte for at blive sårede. Vi tørrer ud følelsesmæssigt og spirituelt. Hjertet lukker til vores medfødte empati og medfølelse, hvilket gør os hårde.

Grøn Essens er balsam for sjælen

Denne workshop introducerer hjertets nærvær, healing og medfølelse, som Den Grønne Essens bringer. Vi undersøger hvilke psykologiske blokeringer der afskærer kontakten med Den Grønne Essens. Gennem vores menneskelige grønne kvalitet som vores guide, kan vi starte vores egen bevidste healing af traume. Det vil hele vores smerte og åbne en sand beskyttelsen af vores hjerte hvor vi vil være naturligt sårbare.

Online weekend

Denne weekend vil blive gennemført på internettet via zoom. Det giver os muligheden for at lære, interagere og være med uanset hvor man bor. Det kræver man har adgang til en computer/smart device med et kamera og en god internetforbindelse. Vi sørger for at sende et link, som giver adgang til online gruppen.

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
oktober 8 I19:00
Slut:
oktober 10 I18:00
Pris:
DKK2100

Sted

Online på Zoom

Arrangør

True Contact
Telefon:
+45-20778612
E-mail:
brenda.truecontact@gmail.com
Hjemmeside:
www.truecontact.dk