Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living Del 1: Den Hvide Essens – Indre støtte, grounding og selvtillid

juni 26 I10:00 - juni 27 I16:30

DKK1900

Kære venner,

Vi inviterer jer til den første workshop i forløbet om sjælens essens.

Essential Living forløbet undervises af Diamond Logos lærer Brenda Ejderskov. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er vores sande natur

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Hvid er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Hvide Essens er indre støtte, grounding og selvtillid

Den Hvide Essens er et nærvær og en kapacitet der giver indre hvile. Den indre hvile er samtidig en støtte, der hjælper os til at overgive os til livets flow. Essensen er ren grounding og centrering. Den neutraliserer dramatiske følelser og giver os et mere centreret udgangspunkt følelsesmæssigt. Når vi hviler i den Hvide Essens er der en naturlig selvtillid, hvor opgaver udføres mere uanstrengt og uden kamp. Den Hvide Essens støtter os i at møde udfordringer, gennem vores egen autoritet. Når Den Hvide Essens er fraværende, føler vi os svage i maven. Vi mangler en fornemmelse af støtte og kompenserer ved at holde fast i fx angst og tankemylder som støtte.

Sand indre soliditet som støtte

På denne workshop, introducerer vi Den Hvide Essens’ indre støtte, grounding og selvtillid. Den Hvide Essens er en resurse der renser sindet, så splitting og fragmentering forårsaget af et traume i opvæksten healer. Når Den Hvide Essens strømmer i kroppen, føler vi os mere hele.

Vi mødes i København 

Denne weekend vil blive gennemført fysisk i København.

Sprog: Der undervises på engelsk, hvis der er deltagelse udover DK.
Dato: 26-27 juni 2021
Tid: Lørdag & søndag: 10:00 – 16:30
Lærer: Brenda Ejderskov
Pris: kr. 1900,-

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
juni 26 I10:00
Slut:
juni 27 I16:30
Pris:
DKK1900

Sted

København

Arrangør

True Contact
Telefon:
+45-20778612
E-mail:
brenda.truecontact@gmail.com
View Arrangør Website