Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living del 1: Den Hvide Essens – Nærvær og Indre støtte

maj 7 I19:00 - maj 9 I18:00

DKK2100

Kære venner,

Vi inviterer jer til en 2 1/4 dags online workshop i Den Hvide Essens.
The Diamond Logos og Faisal Muqaddam er grundlægger af Essensarbejdet, som vi er godkendt til at facilitere. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Hvid er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Hvide Essens er nærvær og indre støtte 

Den Hvide Essens er nærvær og hvile i vores væren. Den giver os et sted at hvile i os selv, som støtter os i at overgive os til livets flow. Essensen grounder os og er meget udramatisk følelsesmæssigt. Den giver os selvtillid så opgaver udføres mere uanstrengt og uden kamp. Den Hvide Essens støtter os i at møde udfordringer, gennem vores egen autoritet. Når Den Hvide Essens er fraværende, føler vi os svage i maven. Vi mangler en fornemmelse af støtte og kompenserer ved at holde fast i fx angst og tankemylder som støtte.

Sand soliditet, grounding og indre støtte

På dette online workshop, introducerer vi Den Hvide Essens’ nærvær, soliditet, grounding og indre støtte. Den Hvide Essens er en resurse der renser sindet, så splitting og fragmentering forårsaget af et traume i opvæksten healer. Når Den Hvide Essens strømmer i kroppen, føler vi os mere hele.

Online weekend

Denne weekend vil blive gennemført på internettet via zoom. Det giver os muligheden for at lære, interagere og være med uanset hvor man bor. Det kræver at man har adgang til en computer/smart device med et kamera og en god internetforbindelse. Vi sørger for at sende et link, som giver adgang til online gruppen.

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
maj 7 I19:00
Slut:
maj 9 I18:00
Pris:
DKK2100

Sted

Online på Zoom

Arrangør

True Contact
Telefon:
+45-20778612
E-mail:
brenda.truecontact@gmail.com
Hjemmeside:
www.truecontact.dk