Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Diamond Logos Denmark: Introduktion til Essential Living Serien juni 2021

juni 9 I18:30 - 20:30

Free

Kære venner,

Alle er velkomne denne aften. Vi begynder en ny Essential Living serie i juni 2021, og inviterer alle interesserede til at deltage denne aften. Vi inviterer på en guidet meditation, som giver en fornemmelse af essens og hvad essens er. Vi fortæller om selve strukturen i serien, og der vil være tid til at stille spørgsmål.

Essens er vores sande natur

Essential Living Serien inviterer dig til at opleve din essens. Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Den 26. juni 2021 begynder en ny Essentiel Living Serie

I Essentiel Living Serien inviterer vi dig til at opleve din essens. Vi er forelsket i essens fordi det er hvem vi er. Essential Living Serien vil lede dig til et dybere plan af indre kontakt. Vi skaber et nærvær og et rum som en støtte for din kontakt til essensen. Din essens vil forsyne dig med en smuk indre rigdom, intelligens og støtte, som vil ændre perspektivet på livet. Serien åbner til fem større og fundamentale essenser, som vil hjælpe dig til at stå stærkere og mere sikkert i dig selv.

Essential Living Serien består af:
5 weekendmoduler – lørdage og søndage 10-16.30

Opbygningen på undervisningen:
-Undervisning/transmission
-Inquiry
-Spørgsmål, sharing og feedback
-Dans og meditation

Praktiske detaljer:

Sted: Mødet foregår på Zoom
Tilmelding: Der er ingen tilmelding, alle er velkomne
Zoom link: Der bliver lagt et link i opslaget snarest
Deltagelse: Det er gratis
Sprog: Aftenen er på dansk
Dato: 3. maj 2021
Tid: kl. 18.30-20.30
Lærer: Brenda Ejderskov

Detaljer

Dato:
juni 9
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
Free
View Begivenhed Website

Arrangør

Diamond Logos Denmark

Sted

Online på Zoom