Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living Del 2: Den Røde Essens – Mod, styrke og vitalitet

juni 25 I19:00 - juni 27 I19:00

DKK2100

Kære venner,

Vi inviterer jer til en 2 1/4 dags online workshop i Den Røde Essens.
The Diamond Logos og Faisal Muqaddam er grundlægger af Essensarbejdet, som vi er godkendt til at facilitere. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Rød er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Røde Essens er mod, styrke og vitalitet 

Den Røde Essens er mod, styrke, varme, vitalitet og liv.  Den giver os en fornemmelse af ekspansion og gør os kontaktfulde. Den bringer en rebelsk fornemmelse som kan tænde vores gnist. Når vi mangler Den røde Essens, mister vi energi, og bliver nemmere deprimerede og apatiske. Vi frygter livet og mangler styrken der kan hjælpe os med at konfrontere livets udfordringer. At komme i kontakt til Den Røde Essens hjælper os til at bryde fri af vores barndoms begrænsninger så vi kan udvikle os.

Modet til at bryde fri og udvikle sig

På denne workshop vil vi opleve Den Røde Essens, når den strømmer i kroppen, og får os til at føle os modige, stærke og fulde af liv. Essensen renser sindet så vi føler os klare og båret af den sande styrke håndterer vi udfordringer uden at tøve. Essensen bringer os det mod, der får os til at møde vores mønstre og ændre de vaner der kræver at blive fornyet. Der er et mod og initiativ, rettet mod os selv, andre og omverdenen.

Sætte grænser venligt men fast

Når styrken strømmer hjælper den os til at sætte en grænse. Et ja eller et nej fra hjertet og uden at være bange for at blive forladt. Når vi siger ja eller nej adskiller vi os, og står mere på egne ben med vores egne behov. Sand styrke er venlig men fast.

Online weekend

Denne weekend vil blive gennemført på internettet via zoom. Det giver os muligheden for at lære, interagere og være med uanset hvor man bor. Det kræver man har adgang til en computer/smart device med et kamera og en god internetforbindelse. Vi sørger for at sende et link, som giver adgang til online gruppen.

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
juni 25 I19:00
Slut:
juni 27 I19:00
Pris:
DKK2100