Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living Del 3: Den Sorte Essens – Fred, stilhed og power

august 20 I19:00 - august 22 I18:00

DKK2100

Kære venner,

Vi inviterer jer til en 2 1/4 dags online workshop i Den Sorte Essens.
The Diamond Logos og Faisal Muqaddam er grundlægger af Essensarbejdet, som vi er godkendt til at facilitere. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Sort er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Sorte Essens er Fred, stilhed og power  

Den Sorte Essens giver os et nærvær med en power, dyb afslappelse og fred, samt en stilhed som er vores sande autoritet og klarhed i sindet. Vi får kontakt til visdom, intuition og selve kilden til sand viden. Når Den Sorte Essens strømmer i sindet, bliver vore opfatteevne som ny, tre-dimensionel og dyb. Den største psykologiske blokering i Den Sorte essens er frygten for at miste vores ego-identitet. Denne er vores maske og identitet, som kompenserer for den ægte identitet. Den Sorte Essens er en slags “indre viskelæder”, der visker al støj ud og efterlader os i en tilstand af dyb indre fred.

Sand power, visdom og intimitet

På denne workshop vil vi opleve vores forhold til sand visdom og power. Fra Den Sorte Essens får vi den visdom der kan skelne mellem hvem vi er og hvad vi behøver at gøre i livet. Vi stopper med at tvivle og hænge fast i usikkerhed, og ser istedet de muligheder der er foran os. Den Sorte Essens healer os så vi føler os mindre fremmedgjorte, overfor os selv og andre. Den giver en smuk intimitet til os selv og universet der nærer os som en varm sommeraften under en sort himmel.

Online weekend

Denne weekend vil blive gennemført på internettet via zoom. Det giver os muligheden for at lære, interagere og være med uanset hvor man bor. Det kræver man har adgang til en computer/smart device med et kamera og en god internetforbindelse. Vi sørger for at sende et link, som giver adgang til online gruppen.

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
august 20 I19:00
Slut:
august 22 I18:00
Pris:
DKK2100

Sted

Online på Zoom

Arrangør

True Contact
Telefon:
+45-20778612
E-mail:
brenda.truecontact@gmail.com
Hjemmeside:
www.truecontact.dk