Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online workshop: Sand power og fred

20 november, 2021 I10:00 - 16:30

DKK1200

Den sorte essens gør op med vores ego-kamp og giver os fred fra indre kampe og en sand fredfyldt power til at stå op for det vi mener er sandt.   

Den sorte essens giver os et nærvær med en power, dyb afslappelse og fred, samt en stilhed som er vores sande autoritet og klarhed i sindet. Vi får kontakt til visdom, intuition og selve kilden til sand viden. Når Den sorte essens strømmer i sindet, bliver vores opfatteevne som ny, tredimensionel og dyb. Den største psykologiske blokering i Den Sorte essens er frygten for at miste vores ego-identitet. Denne er vores maske og identitet, som kompenserer for den ægte identitet. Den sorte essens er en slags “indre viskelæder”, der visker al støj ud og efterlader os i en tilstand af dyb indre fred.

Denne workshop introducerer sand power og fred

På denne workshop vil vi opleve vores forhold til sand power. Fra den sorte essens får vi endvidere den visdom der kan skelne mellem hvem vi er og hvad vi behøver at gøre i livet. Vi stopper med at tvivle og hænge fast i usikkerhed, og ser i stedet, de muligheder der er foran os. Den sorte essens healer os så vi føler os mindre fremmedgjorte, overfor os selv og andre. Den giver en smuk intimitet til os selv og universet der nærer os som en varm fredfyldt sommeraften under en sort himmel.

Sted: Zoom
Dato: Workshop den 20. november 2021, samt et online møde lørdag den 3. december.
Tid: Workshop fra 10:00 – 16:30. Onlinemøde 10-12.
Lærer: Brenda Ejderskov
Pris: Kr. 1200,-. (Kr. 5400 for alle 5 Essential Living workshops)

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Dato:
20 november, 2021
Tidspunkt:
10:00 - 16:30
Pris:
DKK1200

Sted

Online på Zoom

Arrangør

Diamond Logos Denmark