Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nærværets sorte essens I Fredfyldt power og visdom

november 20 I10:00 - 16:30

DKK900

Den sorte essens gør op med vores ego-kamp og giver os fred fra indre kampe og en sand fredfyldt power til at stå op for det vi mener er sandt.   

Den sorte essens giver os et nærvær med en power, dyb afslappelse og fred, samt en stilhed som er vores sande autoritet og klarhed i sindet. Vi får kontakt til visdom, intuition og selve kilden til sand viden. Når Den sorte essens strømmer i sindet, bliver vores opfatteevne som ny, tredimensionel og dyb. Den største psykologiske blokering i Den Sorte essens er frygten for at miste vores ego-identitet. Denne er vores maske og identitet, som kompenserer for den ægte identitet. Den sorte essens er en slags “indre viskelæder”, der visker al støj ud og efterlader os i en tilstand af dyb indre fred.

Denne workshop introducerer fredfyldt power og visdom

På denne workshop vil vi opleve vores forhold til sand visdom og power. Fra den sorte essens får vi den visdom der kan skelne mellem hvem vi er og hvad vi behøver at gøre i livet. Vi stopper med at tvivle og hænge fast i usikkerhed, og ser i stedet, de muligheder der er foran os. Den sorte essens healer os så vi føler os mindre fremmedgjorte, overfor os selv og andre. Den giver en smuk intimitet til os selv og universet der nærer os som en varm sommeraften under en sort himmel.

Sted: København
Dato: 20. november 2021
Tid: Lørdag fra 10:00 – 16:30
Lærer: Brenda Ejderskov
Pris: kr. 900,-

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Dato:
november 20
Tidspunkt:
10:00 - 16:30
Pris:
DKK900

Sted

København

Arrangør

Diamond Logos Denmark