Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online workshop: Sand glæde og lethed

februar 5 I10:00 - februar 6 I16:30

DKK1200,

Nærværets gule essens er sand glæde, som gør livet let og legende

Den gule essens giver os et nærvær med glæde og lethed der giver et ubekymret udgangspunkt. Den giver os en fornemmelse af fejre noget og føle sig fuld af lykke. Den får os til at le og komme til live. Vores hjerte bliver som da vi var børn, fuld af uskyldig og enkel glæde. Den gør os legesyge og nysgerrige. Den gule essens giver os en følelse af en hengiven kærlighed. Alvor og seriøsitet der blev lagt ned over os som børn, slipper og vores system fyldes med en sødme. Når vi mangler Den gule essens bliver vi deprimeret og mangler glæde i livet. Når vi blokerer vores ønsker og behov, blokerer vi glæden.

Denne workshop introducerer sand glæde, lethed og leg

Denne workshop åbner sand glæde og lethed, men også som en af de store healingsresurser i vores indre udvikling. Den gule essens vender livet på hovedet, og frem dukker det magiske barn vi er. Det magiske barn er det indtryk vi har af os selv fra sidst vi var i kontakt med vores sjæl. Derfor har Den Gule Essens udover din glæde og lethed, en dybtgående healing som bringer os hjem til det magiske vi er – vores sjæls natur.

Sted: Zoom
Dato: Workshop den 5. februar 2022, samt et online møde lørdag den 19. februar.
Tid: Workshop fra 10:00 – 16:30. Onlinemøde 10-12.
Lærer: Brenda Ejderskov
Pris: Kr. 1200,-. (Kr. 5400 for alle 5 Essential Living workshops)

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com eller ring til T: 20778612

Detaljer

Start:
februar 5 I10:00
Slut:
februar 6 I16:30
Pris:
DKK1200,

Sted

Online på Zoom

Arrangør

Diamond Logos Denmark