Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Essential Living Del 5: Den gule Essens – Glad, let og ubekymret

december 3 I19:00 - december 5 I18:00

DKK2100

Kære venner,

Vi inviterer jer til en 2 1/4 dags online workshop i Den Gule Essens.
The Diamond Logos og Faisal Muqaddam er grundlægger af Essensarbejdet, som vi er godkendt til at facilitere. Undervisningen er inspireret af sufi traditionen og indeholder elementer fra buddhisme, kristendom og andre spirituelle veje. Vi ser frem til at se jer online.

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af ​​helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra ​​opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

Gul er en af de større manifestationer af essens

Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen. Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og den vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, visdom, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. Ser vi os selv som en sol, så er hver essens en af solens stråler med sin egen farve og kvalitet.

Den Gule Essens er glad, let og ubekymret  

Den Gule Essens giver os et nærvær med glæde og lethed der giver et ubekymret udgangspunkt. Den giver os en fornemmelse af fejre noget og føle sig fuld af lykke. Den får os til at le og komme til live. Vores hjerte bliver som da vi var børn, fuld af uskyldig og enkel glæde. Den gør os legesyge og nysgerrige. Den Gule Essens giver os en følelse af en hengiven kærlighed. Alvor og seriøsitet der blev lagt ned over os som børn, slipper og vores system fyldes med en sødme. Når vi mangler Den Gule Essens bliver vi deprimeret og mangler glæde i livet. Når vi blokerer vores ønsker og behov, blokerer vi glæden.

Healing og det magiske barn

På denne workshop vil vi opleve Den Gule Essens’ som glæde og lethed, men også som en af de store healingsresurser i vores indre udvikling. Den Gule Essens vender livet på hovedet, og frem dukker det magiske barn vi er. Det magiske barn er det indtryk vi har af os selv fra sidst vi var i kontakt med vores sjæl. Derfor har Den Gule Essens udover din glæde og lethed, en dybtgående healingseffekt som bringer os hjem til det magiske vi er – vores sjæls natur.

Online weekend

Denne weekend vil blive gennemført på internettet via zoom. Det giver os muligheden for at lære, interagere og være med uanset hvor man bor. Det kræver man har adgang til en computer/smart device med et kamera og en god internetforbindelse. Vi sørger for at sende et link, som giver adgang til online gruppen.

For yderligere information og tilmelding venligst skriv til Brenda på brenda.truecontact@gmail.com

Detaljer

Start:
december 3 I19:00
Slut:
december 5 I18:00
Pris:
DKK2100

Sted

Online på Zoom

Arrangør

True Contact
Telefon:
+45-20778612
E-mail:
brenda.truecontact@gmail.com
Hjemmeside:
www.truecontact.dk