FÅ MERE AUTENTICITET I HVERDAGEN

Der er meget vi selv kan gøre, for at få mere autenticitet ind i vores hverdag. Det gælder for os selv, når vi savner at føle trivsel, hvile i os selv, føle retning og mening. Det gælder når vi søger efter at skabe mere meningsfyldte og autentiske relationer som vi ofte har et ønske om i kærlighed, karriere og familie.

Psykoterapeut Brenda Bork Ejderskov

FÅ DU EN MERE AUTENTISK HVERDAG

Hvem er jeg

HUSK HVEM DU ER - AUTENTISK SET?

Du er et levende lys og et levende nærvær - ikke blot en personlighed. Når vi bliver født har vi en stor grad af nærvær og lys. Gennem opvæksten afskærer vi gradvist det frie, sande og kærlige nærvær, og erstatter det med vaner og effektivitet. Derfor starter det med at du sætter dig ned og tager ind at den du er inderst inde er - et levende lys og et levende nærvær.

NÆRVÆR

NED I TEMPO

Vores vaner og effektivitet, får os op i tempo og vi bruger ikke nok tid på at få os selv ned i tempo igen. For at mærke os selv autentisk, er vi nødt til at sætte farten ned, så vi bliver i stand til at mærke os selv. Styrter vi afsted, kender de fleste at man ikke helt har sig selv med. Så tempoet er det første vigtige skridt mod at få mere autenticitet ind i hverdagen.

Velkommen til min podcast

Mærk og SANS dit NÆRVÆR

Når vi er nede i tempo er det nemmere at mærke os selv. Vi kan sanse hvad vi rent faktisk føler. Vi kan gennem det indre øje se og fornemme, hvilke følelser vi har, hvad vi tænker og hvordan vores krop har det. Alt dette favnes af et større og usynligt nærvær, som er os autentisk set. Det nærvær er os i nuet, og det nærvær har de autentiske resurser i sig.

Mød det der er

MØD DET DER ER

Når vi kommer ned i tempo, og mærker os selv, ja så mærker vi alt det der er af følelser, tanker, oplevelser, fornemmelser, ubehag og velbehag. Det det mere tydeligt hvilke følelser der er svære og hvilke tanker der skræmmer. Ligesom det bliver mere tydeligt hvilke følelser der er gode og hvilke tanker der er gode. Vi er skabt til at kunne møde både det gode og det svære, gennem nærværets resurser som har lys, indsigt, viljestyrke og kærlighed i sig.

Psykoterapi True contact

KEND RESPONS OG REAKTION

Fortiden lever gennem reaktioner i os, og viser gennem sine reaktioner hvilke ting vi gerne vil have mere af, eller hvilke ting vi gerne vil have mindre af. Det autentiske selv lever gennem nærværet, i nuet - og responderer på nuet, fra alle vores medfødte resurser. Responsen i os er vores evne til præcist og kærligt håndtere nuets situation. Vi kan derfor lægge mærke om vi reagerer eller responderer.

Psykospirituel sess

HANDL autentisk FRA NÆRVÆRET

Det autentiske selv responderer på nuet, og det gør det bevidst og konstruktivt. Det responderer gennem hjertets fairness, sindets klarhed og handlekraftens vilje. Når du mærker nuets respons, som fx kan være medfølelse, glæde, styrke, indsigt, mavefornemmelse - så ved du at det er dit autentiske selv. Du kan derfor trygt handle og få mere autencitet i dig selv og dine relationer i hverdagen.