om Diamond Logos

psykospirituel udvikling

Om Diamond Logos

Diamond Logos viser en nutidig vej til selv-opdagelse og personlig udvikling som forener moderne psykologi og gammel spirituel lære. Det er en dyb og rig kropslig viden.

For tiden vinder Diamond Logos træning et omdømme i Europa som en af de mest præcise og omfattende vejen til personlig vækst. Træningen er specielt egnet for mennesker involveret i det moderne liv såvel som for spirituelt søgende. Diamond Logos arbejdet er påskønnet af psykoterapeuter og andre behandlere som forstår behovet for at fortsat at udvikle os i os selv.

Ægte resurser til livet

Denne vej er en hjerterig fordybelse i vores nuværende liv og oplevelser: Vores relationer, arbejdssituationer, familieliv, og fra nu til nu indre øjeblikke.

Diamond Logos viser os hvordan vi kan undersøge ydre og indre oplevelser med medfølelse og præcision, sådan at vi genforbinder os med vores essentielle natur og dennes mange manifestationer.

Nærvær

Essens er et indre nærvær. Oplevelsen af nærværet i sin tilstedeværelse varierer, og afhænger af hvilken essentiel kvalitet der er manifesteret: Fx essentiel glæde, styrke, medfølelse, fred, power, centrerethed, kvaliteter som essentiel kærlighed, klarhed og så videre. Det er et klart nærvær som mærkes i hele kroppen, eller i specifikke områder som mave og hjerte.

Visdom

Essens arbejdet giver os en dybere visdom og forståelse af vores personlighed og dennes relation til de forskellige kvaliteter i vores væren hvilket giver os et detaljeret kort over vores indre verden.

Integration

Det leder en harmonisk integration af de forskellige kvaliteter i vores væren til enhed.  Enhed er unik og for første gang i et sådant omfang tilgængeligt gennem Diamond Logos Teachings.

Når vi forstår at det absolutte er vores indre hjem og natur, genkender at lyset er vores individuerede højere selv, og Diamant kroppen som vores indre vejleder, så har vi placeret vigtige milepæle i vores indre rejse og landkort.


Egnet for behandlere

Diamond Logos egner sig også de mennesker som allerede arbejder med menensker i en social og terapeutisk kontekst og som ønsker at gå dybere i deres arbejde.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til grupper eller private sessioner, er du velkommen til at ringe til mig på telefon +45-20 77 86 12

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

PRIVATE SESSIONER:
Det er  muligt at aftale private sessioner. Kontakt mig på +45-20 77 8612 eller skriv en mail her.

GRUPPER:
Meditationsgruppe centralt på Frederiksberg.

BLOGINDLÆG:
Engelsk indlæg om personlighedens mange facetter. Fra en workshop med Faisal.

GODKENDT FACILITATOR:
Jeg er godkendt lærer hos Faisal og faciliterer kurser, meditationsgrupper i Danmark.

 

FAISAL MUQADDAM

Læs om Faisal Muqaddam som er stifter af Diamond Logos teachings.