Blog

Hunger efter kærlighed

Hunger efter kærlighed

Idag skriger mit indre efter kærlighed. Der er en hunger så stor. Den gamle vanetænkning med at forlade mig selv for at få dækket et afsavn, stiger lige så stille op, som en vandboble der er pustet på bunden af havet.

Hvad gør jeg?

Jeg sætter mig ned, og trækker vejret for at finde ud af hvordan jeg kan hjælpe mig selv bedst muligt. Mens jeg sidder, lægger jeg mærke til, at det trækker helt sammen i min livmoder. Så dybt er afsavnet forankret. Tidligt har jeg trukket mig halvt sammen: Helt nede i bækkenet og i min livmoder, gemmer den ubehagelige fornemmelse sig.

Det bevidste valg

Jeg arbejder med mig selv. Derfor er jeg nok lidt mere bevidst og stærk end andre. Jeg ved at jeg ikke længere skal give efter for trangen til at få kærligheden udefra, men give plads til savnet og at det strammer sammen. For at hjælpe mig selv tillader jeg hungeren. Jeg slipper de gode ideer og tanker, der er kommet op som et bud på at løse problemet og finde en vej væk.

Slap af, giv tid

Istedet slapper jeg af i kroppen og orienterer mig om mine basale fysiske behov. Da jeg har siddet lidt kommer jeg lidt til mig selv. Jeg er i stand til at gå ud i køkkenet, hvor jeg smører mig en rugbrødsmad og laver mig en stærk kop Nescafe. Når jeg har spist vil køre en tur ud i naturen, for det gør godt og healer mine sår. Det bliver en tur alene, selvom jeg helst ville være sammen med en kær.

Hjælpen indefra

Min kærlighed til min væren, min essens og min højere bevidsthed, får mig til at lytte indad som altid. Jeg lytter og mærker det vil være godt, at jeg flytter mit fokus og ikke løber væk eller forsøger at kontrollere hungeren. Istedet bliver jeg opfordret til at være blid og nænsom mens jeg tillader ubehaget og går videre i dagen. Det vil jeg gerne være oprigtig overfor. Det er her jeg henter min styrke til at være i livet.

Tålmodighed lønner sig

Det er svært at holde skansen og den gode intention, for hungeren er stærk og afsavnet trækker i mig. Men jeg bliver ved med at være tålmodig. En halv time senere er jeg på vej ned af trappen, og mærker min energi begynder at vende. Jeg kender denne fornemmelse så godt og ved at det er min evne til at tillade og være åben der udløser essensen. Jeg ved at det er essensen som kærlighedshullet mangler og når den strømmer frit igen vil jeg føle mig næret. Det er ved at ske. Inden så længe vil jeg måske atter, genvinde lidt indre hvile og tilfredshed tilbage.

 

Jeg hjælper dig gerne, med at få ro, og et styrke selvværd så du trives bedre i kærlighed og parforhold. Book din samtale her.

Indlæg skrevet af Brenda Ejderskov. Må ikke kopieres eller bruges uden aftale.

KONTAKTFORMUAR

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.