Hvad jeg tilbyder
Sjælens fundament & Vejen ud af stress
Live workshop | online workshop | Individuelt forløb 

Sjælens fundament & Vejen ud af stress kører som workshop og individuelt forløb. Undervisningen er særligt tilrettelagt på en måde, så den møder den enkelte, det ståsted der er brug for.

Min passion og mission er at heale det der låser for et frit flow. Det gør jeg ved at bygge bro mellem det verdslige og det åndelige - hæve perspektiver og løfte den enkelte ind i deres egen sjæls fundament.

Undervisninger tager udgangspunkt og kombinerer både faglige og personlige færdigheder.

 

Personlige færdigheder

 • Kanaliserer spirituel vejledning og healing
  Når man mister kontakt til dele af sig selv, kan det være forbundet med en traumatisk opvækst med overvældende oplevelser.  Egentlig har du ikke mistet noget, men splittet dele af din selvoplevelse ud af din bevidsthed. Jeg har evner som på usynlig vis, kanaliserer helhed til din oplevelse af dig selv. Det forener splittede fragmenter på magisk vis, som bevirker at du genvinder din fornemmelse af helhed.

Psykoterapeutiske færdigheder 

 • Essensarbejde
  En spirituel metode som udvikler din kapacitet til at mærke dig selv og modtage den støtte, vejledning og healing som du bærer på i din egen krop. Essensarbejde hjælper dig til at få en følelse af samhørighed og formål.

 

 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
  Emdr er effektiv ved behandling af PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder). Ved at anvende bilaterale øjenbevægelser, lyde, eller klappen, bliver de kraftige hukommelser gradvist mindre kraftfulde og et friskt perspektiv kan få plads.

 

 • ID Psykoterapi
  ID psykoterapi handler om at udforske og udfolde flere lag af din identitet og personlighed. Det handler om at gå på opdagelse i dit indre og lære at navigere i dine tanker. En dybere forståelse for dig selv giver dig evnen til at ændre dine vaner og handlemønstre og få et liv med mere glæde. Ved at kende dig selv og dine behov vil du bedre kunne tilrettelægge dit liv til at tage hensyn til dig.

 

 • Somatic Experiencing (SE)
  Somatic Experience er udviklet til at "aflade og genstarte" det automatiske nervesystem så det vender tilbage til en flydende og naturlig tilstand. Det gør man ved at forløse isoleret energi i kroppen ved at give særlig opmærksomhed til kropslige fornemmelser og bevægelser. Klienten bliver nænsomt guided igennem de traumatiserede erindringer, mens man veksler mellem opmærksomhed på henholdsvis erindringer og de positive  fornemmelser i nuet. Denne proces tillader nervesystemet at koble ud af de psykologiske, følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner som blev anvendt for at overleve en overvældende oplevelse.

 

 • Vejrtrækningsøvelser
  Jeg anvender vejrtrækningen som en vej til øget grounding. Det frisætter følelsesmæssige blokeringer og baner vej for kontakt til din kerne af rare følelser. Din kerne healer ligeledes negative oplevelser.