Essentielt indre lederskab -
Individuelt forløb

Healing | Balance | Indre lederskab

Individuelt forløb der healer og optimerer din evne for indre lederskab, i din dag og dit liv

" Jeg arbejder nænsomt og dedikeret med at hjælpe dig der hvor du er. Livet rummer mange muligheder og nuancer som kan hjælpe dig, lige der hvor det bliver svært . Dem får du hjælp til at se og tage til dig ".

Har du brug for at nogen holder dig blidt "fast", så du ikke forlader dig selv? Har du behov for en at tale med gennem perioder med stress og udfordringer? Et individuelt forløb hjælper dig på mange måder, så du kan lande i dig selv og finde din vej fremad.

Individuelt tilpasset forløb

Forløbet bliver individuelt tilpasset og går ind der hvor du er. Der er ingen agenda eller mission, kun dine ønsker og din sjæls vej. Der er mange veje vi kan gå, og fælles for dem alle er at de bliver forbundet med det din sjæl kalder på.

Vi kan arbejde med

  • Containment og Balance - evnen til at tillade det der er lige nu. Er du låst fast eller er din leder/partner, er det her jeg bliver din støtte, som aflaster og hjælper dig til at "acceptere" at det er sådan det er - lige nu.

  • Følelser og klarhed - i relationer/ arbejde/parforhold og når man er i krise. I forløbet får du hjælp til at sætte ord på det - og skille tingene lidt ad, så du bedre genkender og mærker din egen værdi i kærlighed.

  • Indre lederskab - Enhver relation om det er arbejde eller parforhold, fordrer at man tager et vist indre lederskab. Du kommer styrket igennem med modet til at trække på dit indre lederskab.

 

Vi ser på disse 4 faser i et forløb

For at hjælpe dig til at nå et ønske om balance og øget lederskab, går vi omkring disse 4 faser. Vi kan hoppe ind fra forskellige vinkler, og tage de skridt der passer med hvor du er.

Healing

Forening

Sjæl i kontakt

Lederskab

Hvem henvender et forløb sig til

Forløbet henvender sig til mænd og kvinder, der søger healing for at nå en dybere balance. Samtidig med at livet ændrer sig er der ligeledes et øget behov for at se vejen frem og finde sit indre lederskab i sin dag og sit liv.

For dig der allerede arbejder med dig selv, og søger dybere. Dig, der vil gøre en forskel og dele dit nærvær med andre. Dig der står midt i en livsforandring, midtlivskrise eller skilsmisse. Dig, med behov for en anden sjæl, der spejler din sjæl og hjælper dig forene med dig selv.

Sådan foregår det

Kontakt mig for en gratis samtale, hvor vi taler om dit ståsted og om et forløb er noget for dig.
Prisen for et forløb er 9995,- (plus moms for firmaer).

Der er mulighed for at betale i 4 rater a 2500,-. Et forløb indeholder 10 x 75 min individuelle sessioner, mailkorrespondance og tilpassede øvelser undervejs.