Session

Forbinder dig med døre til healing og indre balance, som øger din indre frihed til gavn for kærlighed og relationer

Du er velkommen til at kontakte mig for sessioner, selvom du ikke deltager i workshops. Sessioner giver dig personlig indsigt og støtter dig mod at udvikle og forbinde dig med din sande natur. Kom som du er og få mindful og spirituel hjælp, til det sted du er i dit liv.

IMG_0641

Hvor er du og hvad vil du gerne - som en ramme

Det er ikke sikkert du ved af svaret på disse to spørgsmål, og det er egentlig heller ikke meningen. Udover at det sætter en ramme for hvad vi skal være sammen om. Jeg tilbyder langsommelighed, på den måde at vi ikke skal skynde os, men give tid til det der er. Der er ingen agenda eller mission, men en bevægelse ud fra dine behov og indre respons.

Er det svært at høre dig selv? 

Sessions hjælper fx med, at man bevæger sig i en ny retning, eller er usikker på sig selv, i forhold til hvad man skal gøre. Det er svært at høre noget, blandt illusioner, angst, stress og andre ting der blander sig. 

Har du et ønske om noget nyt?

Sessioner kan støtte når man siger stop til det vanemæssige, i et ønske om at åbne op til noget større og mere bæredygtigt. Det er et godt tidspunkt at søge sessioner, som støtter den sande natur og den hjælp der er der, til at slippe det vanemæssige, og følge en ny vej. Selvom man allerede arbejder med sig selv, er de første nye skridt ofte svære at træde.