Autentisk Kvinde -
Online workshop

Når vi hviler i os selv, møder vi udfordringer mere autentisk

Autentisk kvinde, et online forløb der hjælper kvinder hvile i sig selv og deres egen rene power. Forløbet er ved at blive planlagt med datoer primo 2021.

For dig der gerne vil lytte til dig selv, på flere områder en du allerede gør. Finde dybere hvile i dig selv. Handle ud fra dine indre responser. Heale det du ikke har brug for længere. En dyb transformerende indre rejse, der modner og åbner din egen evne til at leve autentisk.

Kontakt mig for nærmere på telefon. Eller skriv dig på mit nyhedsbrev, så bliver du inviteret til fælles aftener om forløbet, hvor du kan mærke efter om det er noget for dig. Det er gratis at deltage.

Ja - tak, Få mit nyhedsbrev og bliv inviteret når der er nyt 2021 program.

Alle områder i vores liv kræver en grad af visdom og lederskab. Det gælder healing, karriere, kærlighed, familie, bolig og andre drømme vi forfølger. Fra et højere indre fundament af støtte og visdom, får du uvurderlig hjælp til at nå dine mål.

Når du folder dit liv ud og går efter dine mål, skal du nemlig gøre det så du har dig selv med, OG trækker på dit fundaments potentiale. Denne side viser de mange facetter et fundament giver - timing, etik og magi, gode relationer og ægte succes.