Autentisk kvinde -
workshops

Når vi hviler i os selv, møder vi udfordringer mere autentisk

Autentisk kvinde, et forløb der hjælper kvinder hvile i sig selv og deres egen rene power.
Forløbet er ved at blive planlagt med datoer primo 2021.

For dig der gerne vil lytte til dig selv, på flere områder en du allerede gør. Finde dybere hvile i dig selv. Handle ud fra dine indre responser. Heale det du ikke har brug for længere. En dyb transformerende indre rejse, der modner og åbner din egen evne til at leve autentisk.

Kontakt mig for nærmere på telefon. Eller skriv dig på mit nyhedsbrev, så bliver du inviteret til fælles aftener om forløbet, hvor du kan mærke efter om det er noget for dig. Det er gratis at deltage.

▻ Ja,tak – Send nyhedsbrev med 2021 programmet.

61176383_603610486812445_8377514236913385472_n

Alle områder i livet kræver en vis grad af
visdom og lederskab 

Alle områder i vores liv kræver en grad af visdom og lederskab. Det gælder healing, karriere, kærlighed, familie, bolig og andre drømme vi forfølger. Lederskab opstår når vi hviler i os selv. og handler ud fra den visdom, venlighed og fairness, der responderer på nuet. Handler responsivt ud i sin hverdag og på vej til sine mål.

Når du folder dit liv ud og hviler i dig selv, får du adgang til mange ægte facetter, som du kan lede dit liv frem på. Facetter som glæde, styrke, fred, ro, magi og timing, og mange flere giver nyt potentiale til at nå dine mål.

Når du hviler i dig selv, møder du udfordringer mere autentisk

Som autentisk kvinde fordyber du dit kendskab til dig selv som medfører du tager lederskab til et nyt niveau. Enten i dit eget liv eller på arbejdet. Undervisningen, vandringerne og weekenden forener dig med en ny kontakt til din bevidsthed. Du finder nye veje og måder, og en praksis som støtter dig til at nå de mål du har. 

Forløbet optimerer din evne til at lede gennem

✓ Dybere kontakt til dit essentielle selv

✓ Evnen til at stole på dig selv og din indre respons

✓ Måder at møde stærke følelser og arbejde konstruktivt med dem

✓ Evnen til at stoppe op og mærke efter

✓ Kan genkende og arbejde med flow og attunement

 

Autentisk kvinde - Et eksklusivt forløb med moduler af 3 dage. 

Forløbet inviterer dig på forlænget weekend, hvor du fordyber dig i dig selv. I løbet af weekenden får du undervisning, meditation, stillevandringer, sund mad, samt en eksklusiv behandling. Det sidste får du at vide når programmet ligger klart.

Modul 1

Healing & Identitet

 

Modul 2

Vilje & Flowspejle

 

Modul 3

Styrke & Power

 

Modul 4

Selvkærlighed

 

Du lærer hvordan og hvorfra du finder hvile i dig selv

Hver weekend løfter dig dybere ind i din egen hvile, hvor du møder de barrierer der afholder fra at hvile der allered. Derfor er der stillevandringer og meditation indlagt på hver weekend, som en måde at favne energien. Undervisningen veksler mellem transmission og psykologi samt energiarbejde. Som en luksus spiser vi god mad og får en eksklusiv behandling hver weekend.

√ Løft ind i egen hvile og selvhealing af barrierer
√ Stillevandringer og meditation
√ Spirituel, psykologisk og energetisk undervisning
√ Mindfulness ~ Fordybelse ~ Inquiry
√ En eksklusiv behandling
√ Sund mad

 

Hvem kan deltage

Forløbet henvender sig til kvinder der allerede arbejder med dig selv. Som søger dybere hvile i sig selv, og det at føle sig mere fri i sin egen power.

Måske er du

  • Komplementær behandler
  • Psykoterapeut og psykolog
  • Selvstændig eller ansat
  • Eller blot spirituel og nysgerrig