Essentielt indre lederskab -
Online workshop

Healing | Balance | Indre lederskab

Verden har brug for at vi healer os selv og de brud der er til vores kerne, så vi optimerer trivsel og lederskab. Arbejder du med dig selv allerede, og vil du gerne gøre en forskel? Jeg tilbyder spirituel visdom der forankrer dig i din sjæls mange facetter, hvor healing og lederskab opstår som en følge af kontakten. Jeg er dedikeret i at følge dig hele vejen.

Jeg planlægger Essentielle online workshops som starter primo 2021. Skriv dig på nyhedsbrevet så modtager du automatisk besked når datoer og emner er klar.

Er du klar til at gøre et stykke indre arbejde, for at fremme dit fundament for potentiale? Vil du gerne folde dit liv ud?

Ja,Tak – Nyhedsbrev med workshops for 2021

Alle områder i vores liv kræver en grad af visdom og lederskab. Det gælder healing, karriere, kærlighed, familie, bolig og andre drømme vi forfølger. Fra et højere indre fundament af støtte og visdom, får du uvurderlig hjælp til at nå dine mål.

Når du folder dit liv ud og går efter dine mål, skal du nemlig gøre det så du har dig selv med, OG trækker på dit fundaments potentiale. Denne side viser de mange facetter et fundament giver - timing, etik og magi, gode relationer og ægte succes.