Workshop

”Vær tro mod dig selv” - en serie spirituelle workshops 2021. Her får du ny essentiel visdom og støtte, der åbner døre til øget healing, vejledning og støtte. Et dybere fundament, til at være tro mod dig selv på.

True Contact starter den 1. januar 2021 workshops op i København, der klæder dig på til ”at være tro mod dig selv”. Et område Corona har sat ekstra lys på med sine mange forandringer. 

Hvordan kan vi være tro mod os selv? Det spørgsmål har mange sikkert stillet sig selv i den seneste tid, under Corona. Et relevant spørgsmål og et vigtigt spørgsmål, som vi hjælper dig med at finde svaret på. Vores workshops lærer dig nemlig, at mærke efter og lytte til en vis og støttende respons i nuet.

Gennem en bæredygtig livskunst og visdom, viser vi dig hvordan du kan være tro mod dig selv. Hvordan du træffer bæredygtige beslutninger som en vej til at håndtere forandringer. Det giver livskvalitet, selv i svære situationer.

Kontakt os for et gratis "vær tro mod dig selv" oplæg i efteråret 2020. 

Alle områder i livet kræver en vis grad af
visdom og lederskab 

Alle områder i vores liv kræver en grad af visdom og lederskab. Det gælder healing, karriere, kærlighed, familie, bolig og andre drømme vi forfølger.

Vi er samfundsmæssigt og klimamæssigt på vej mod forandringer, vi ikke kender omfanget af endnu. Gamle levestandarder og et for hurtigt arbejdsmarked stresser allerede, så vi har svært ved at have os selv med.

Behovet for trivsel og livskvalitet vokser, sammen med et behov for at træffe bæredygtige beslutninger. Vi klæder dig på med præcis visdom der hjælper dig personligt, samt støtter en bæredygtig fremtid.

 

Workshops

Udover undervisning styrker jeg andre i udvise hjertemod i - at mærke efter og lytte til sig selv. Blive bedre til at eje sin styrke og power, i eget liv, arbejde, parforhold eller andre områder. Jeg træner andre i at finde modet til at stå ved sig selv. Når det sker vælger man nemlig frit sin vej, og skaber mere autentiske relationer. 

Jeg hjælper andre med viden og redskaber, i form af 

✓ Dybere kontakt til essens og bevidsthed

✓ Evnen til at stole på sig selv og sin indre respons

✓ Måder at møde stærke følelser og arbejde konstruktivt med dem

✓ Evnen til at stoppe op og mærke efter

✓ En spirituel praksis som støtter 

 

Datoer for 2021