Konsultation

Awakening og essentiel resourcing

Konsultation
Privat session og spirituel vejleder forløb

Jeg tilbyder to slags konsultationer, en privat session og et spirituel vejleder forløb. Den private session, er et tilbud hvor vi mødes og ser hinanden an, samt hvis der er et behov for få sessioner. Det spirituelle vejleder forløb er et tilbud hvor vi mødes over en længere periode, fx 5-6 måneder.

Nedenfor kan du læse om de evner og færdigheder jeg anvender i konsultationer.

Spirituelle evner og færdigheder - Forbinder dig med dine essentielle resurser

 • Kanaliserer spirituel vejledning og healing
  Når man mister kontakt til dele af sig selv, kan det være forbundet med en traumatisk opvækst med overvældende oplevelser.  Egentlig har du ikke mistet noget, men splittet dele af din selvoplevelse ud af din bevidsthed. Jeg har evner som på usynlig vis, kanaliserer helhed til din oplevelse af dig selv. Det forener splittede fragmenter på magisk vis, som bevirker at du genvinder din fornemmelse af helhed.
 • Essensarbejde
  En spirituel metode som udvikler din kapacitet til at mærke dig selv og modtage den støtte, vejledning og healing som du bærer på i din egen krop. Essensarbejde hjælper dig til at få en følelse af samhørighed og formål.

Psykoterapeutiske færdigheder - Terapi for nervesystemet 

 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
  Denne metode er effektiv ved behandling af PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder). Ved at anvende bilaterale øjenbevægelser, lyde, eller klappen, bliver de kraftige hukommelser gradvist mindre kraftfulde og et friskt perspektiv kan få plads.'
 • ID Psykoterapi
  ID Psykoterapi handler om at udforske og udfolde flere lag af din identitet og personlighed. Det handler om at gå på opdagelse i dit indre og lære at navigere i dine tanker. En dybere forståelse for dig selv giver dig evnen til at ændre dine vaner og handlemønstre og få et liv med mere glæde. Ved at kende dig selv og dine behov vil du bedre kunne tilrettelægge dit liv til at tage hensyn til dig.
 • Somatic Experiencing (SE)
  Udviklet til at "aflade og genstarte" det automatiske nervesystem så det vender tilbage til en flydende og naturlig tilstand. Det gør man ved at forløse isoleret energi i kroppen ved at give særlig opmærksomhed til kropslige fornemmelser og bevægelser. Klienten bliver nænsomt guided igennem de traumatiserede erindringer, mens man veksler mellem opmærksomhed på henholdsvis erindringer og de positive  fornemmelser i nuet. Denne proces tillader nervesystemet at koble ud af de psykologiske, følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner som blev anvendt for at overleve en overvældende oplevelse.
 • Vejrtrækningsøvelser
  Ligesom Rebirthing and Holotropisk Åndedræt, anvender jeg vejrtrækningen i en proces af hurtige eller langsomme bevidste åndedrag for at bevæge bevidstheden der er bundet til negative oplevelser. Det firsætter følelsesmæssige blokeringer og baner vej for rare følelser. De nye følelser vil transformere din tidligere oplevelse fra negativ til positiv.