Hvad kan du forvente

En dybere kontakt til din egen værdi og kraft

Hvad kan du forvente i en True Contact session?
Dybere kontakt til dig/jer selv, autentisk kærlighed i relationer der gør stærk og glad

Sessionerne forener psykoterapi og mindfulness, med et øget nærvær, selvindsigt, bevidstgørelse og resourcing. Gennem øget essens får du/I balance, som forløser psykiske barrierer. Vælg mellem enkelt session, individuelt vejlederforløb eller vejlederforløb for par.

Dine/jeres ønsker

Sessioner og forløb handler begge om dine/jeres ønsker og om hvor du/I gerne vil hen. Sessionerne udvikler sig ud fra dette, og afhængigt af hvad der er behov for, samskaber vi et rum hvor de ønsker kan lande.

Healing af uhensigtsmæssige mønstre 

Uanset om vi møder hinanden personligt eller over skype, er intentionen at heale din/jeres kerne. Det giver en dybere kontakt til egen værdi og kraft.

Ny balance og livsglæde

Når din/jeres kerne healer, skaber det et rum hvor livsglæden opstår på et fundament af ny balance.


Reflektion og andre øvelser

Jeg giver måske øvelser i mindful reflektion og opmærksomhed, sanseøvelser, fordybelse, motion eller kostindtag som befordrer din balance.

Hvordan gør man 

Alle sessioner individuelt og som par, starter overordnet med at tune in og give tid til at lande. Der er intet pres eller krav til præstation.

Hvorlænge skal jeg/vi gå

Hvor mange sessioner der er behov for varierer. Nogle kommer i 1-4 gange med 2-3 ugers interval. Andre kommer 10 gange med 3-4 ugers interval. Det er altid muligt at følge op, og/eller tage flere skridt i sin udvikling.

Bestil tid, Priser og praktisk

Bestil tid på telefon + 45-20 77 86 12, hverdage ml. 10-18. Du finder priser og øvrige praktiske oplysninger her.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.