Hvad kan du forvente

En dybere kontakt til din egen værdi og kraft

Hvad kan du forvente

Samtaler der tillader problemer   

Jeg arbejder med terapi hvor problemer er tilladt og ikke skal fikses. Istedet anvender jeg døren til nærvær hvor der er en respons som møder problemet på en organisk måde. Ud af denne kontakt opstår der nye indsigter og fornemmelser som i sig bærer en løsning med ny balance. Det der før var et problem opløser sig af sig selv.

Sådan overordnet set forener jeg psykoterapi med spirituel nærvær og dybde. Denne form åbner døren til den essentielle dimension i terapien, så vil når ind til autentisk kærlighed, frihed og succes. Gennem øget essens får du/I balance, som ligeledes forløser psykiske barrierer som angst og stress. Vælg mellem individuel session, individuelt vejlederforløb eller vejlederforløb for par.


Hvordan forløber en session

Sessioner og forløb handler begge om dine/jeres ønsker og om hvor du/I gerne vil hen. Sessionerne udvikler sig ud fra dette, og afhængigt af hvad der er behov for, samskaber vi et rum hvor ønsker kan lande.

Uanset om vi møder hinanden personligt eller over skype, er intentionen at heale din/jeres kerne. Det giver en dybere kontakt til egen værdi og kraft.

Når din/jeres kerne healer, skaber det et rum hvor livsglæden opstår på et fundament af ny balance.


Øvelser

Jeg giver måske øvelser i mindful reflektion og opmærksomhed, sanseøvelser, fordybelse, motion eller kostindtag som befordrer din balance.


Praktisk

Alle sessioner individuelt og som par, starter overordnet med at tune in og give tid til at lande. Der er intet pres eller krav til præstation.

Hvorlænge skal jeg/vi gå

Hvor mange sessioner der er behov for varierer. Nogle kommer i 1-4 gange med 2-3 ugers interval. Andre kommer 10 gange med 3-4 ugers interval. Det er altid muligt at følge op, og/eller tage flere skridt i sin udvikling.