Individuel session

Hjælper dig til ro, balance og selvværd

Individuel session

Sessioner med dybde 

Individuelle sessioner hjælper dig med at få en god og balanceret kontakt til dig selv og andre. Jeg hjælper med heale angst, stress og lavt selvværd så du får øget ro og overblik, samt et mere afslappet indre. Få hjælp til ønsker og forandringer, selvværd, autentiske relationer, arbejde eller parforhold.

IMG_6017

Brenda Ejderskov
Psykoterapeut og Spirituel vejleder

" Jeg arbejder nænsomt og dedikeret med at tilbyde flere muligheder og nuancer til din trivsel og i tilværelsen generelt. Hvis man stirrer sig blind på sin egen sandhed, mister man en flora af viden, lykke og selvværd ".

Læs om hvordan jeg arbejder her


Sessioner øger ro, balance og selvværd, hvorfra livet åbner op til nye muligheder!

Stop for selvkritik og krav der giver stress

Er man i en nedadgående spiral bliver man ofte offer for stress, selvkritik og krav - som giver uro og mister man sin normale sunde fornuft. Nuet er måske ikke er så slemt, men det kan føles sådan. Vi taler om de ting der stresser og finder ind til kernen, som vil give selvkritik og krav en realistisk hylde.

Vejen til ro og balance

Hvordan får jeg ro? Vi ser på det der blokerer, som ofte er angst, stress og lavt selvværd. Jeg hjælper dig med disse mentale og følelsesmæssige barrierer, som forhindrer at du føler balance og har en god kontakt til dig selv. Derudover arbejder vi med de dybere og mere stabile resurser, som dit fundament for ro og balance.

Healing og selvværd

Er du ked af det, hjælper jeg dig med tale om det. Der kan være smerte, som er for sårbart at tale om med andre, og derfor gemmer inde bag ved. Jeg hjælper dig igennem, og når du er klar åbner det din oplevelse af selvværd. Ofte er selvværd "noget vi ikke har", men det vil du opleve anderledes i sessionerne.

Bæredygtige muligheder

Hvad skal jeg gøre, for at få det bedre, løse konflikter eller skabe forandring? Spørgsmål der kører i ring og dræner, når man lytter til vante tanker, følelser og fornemmelser. Til det anvender jeg nærværet og inddrager en skærpet opmærksomhed, som giver overblik og viser muligheder til bæredygtige løsninger.