Vejlederforløb

Hjælper dig med at navigere og holde balancen

Vejlederforløb for en person
Et individuelt tilpasset forløb - hjælper dig navigere i vigtige perioder

Med et vejlederforløb får du hjælp til at navigere i konflikter og kriser og hjælp til at holde balancen. Forløbet egner sig til fx arbejdskonflikter, indre kriser, parforholdskriser, andet. Sammen afklarer vi den situation du står i og hvor du ønsker at nå hen. Derefter tilpasser jeg et forløb i samspil med dine behov, som løber over 5-10 sessioner.


Sådan hjælper forløbet 

Forløbet ser på og afklarer uhensigtsmæssige måder du relaterer til dig selv omkring din situation, og de måder du relaterer til andre omkring samvær, nærvær og eventuelt kærlighed/parforhold.

Når det uhensigtsmæssige bliver mere tydeligt, får vi en åbning til at trække det unbiased og autentiske mere ind og sætte dette i omløb i dig selv og i det ydre.

Når du får lov til at tage dine unbiased resurser i brug giver det dig et andet udgangspunkt for selvværd og  forvandler kemien i dig, i arbejdsrelationer. Og I parforhold opstår der kærlighed og påskønnelse som er fundamentet for forholdet.

Når fundamentet begynder at anes og mærkes i dig, får du nye muligheder til at afklare og håndtere de områder hvor det er tiltrængt at finde bedre måder til at relatere og navigere.


Sådan hjælper jeg dig

Containment og balance

Et vigtigt aspekt når man gerne vil forandre på en situation, er evnen til at tillade det der er lige nu. Er du låst fast eller er din leder/partner, er det her jeg bliver din støtte, som aflaster og hjælper dig til at "acceptere" at det er sådan det er - lige nu. Jeg hjælper dig med de følelser der er så du kan slappe af og mærke øget balance.

Selvværd

Det kan være svært at holde kontakten til sig selv og føle at man er værdifuld - hvis der er tvivl i arbejdsrelationen/forholdet eller hvis man selv er i krise. Man tvivler og man føler, hvilket tilsammen ofte oversvømmer sindet hvorfor man mister fornemmelsen af egen værdi. Hos mig har du tid til at tale ud - og skille tingene lidt ad, så du bedre genkender og mærker din egen værdi i kærlighed.

Indre lederskab

Enhver relation om det er arbejde eller parforhold, fordrer at man tager et vist indre lederskab. Det vil sige at man tør udvise mod og turde være sårbar, så man står op for egne behov og meninger. Det er nemt at komme til at blokere, af frygt for at blive forladt eller miste autoritet. Her hjælper jeg dig med at tage dine unbiased resurser hjem som frisætter det der blokerer. Det øger din naturlige styrke og autoritet til at stå op for dig selv. Når vi står op for os selv er det ofte velset, hvor vi måske frygter det modsatte. Denne oplevelse giver dig fornyet styrke og mod til at have dit eget indre lederskab.


Det får du/I ud af forløbet 

Øget selvværd og mental balance

  • Højner evnen til at lytte i til dig selv og i relationer
  • Hviler mere i dig selv sammen
  • Forløser følelser der blokerer for en åben kontakt
  • Skaber et fundament med både styrke og sårbarhed
  • Øger dit indre lederskab til at forfølge et mål i kærlighedsrelationer

Jeg er nysgerrig, hvad gør jeg? 

Ring til mig på telefon +45- 20 77 86 12, hverdage ml. 10-18, hvis du er gerne vil aftale tid eller har spørgsmål.

Et vejlederforløb starter med at vi kort mødes online (1/2 time), og evaluerer hvad dit / forholdets behov er "her og nu" samt på sigt. Vi taler om situationen og hvor du/I gerne vil hen (hvis du/I ved det). Introsamtalen er inklusiv hvis man køber et klippekort. Ellers koster samtalen 450,-.

Følger dig på tæt hold

Et forløb løber over minimum 5 eller 10 gange hvor jeg følger dig på tæt hold i forløbet. Mellem sessionerne er der inkluderet emailkontakt et antal gange. Forløbet købes som en klippekortordning som du finder pris på her. Forløbet kan vare sålænge der er behov for.

Vi mødes online - under Corona
Mens der er Corona krise mødes vi online på Zoom eller Skype.
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.