Individuelt Vejlederforløb

Hjælp over en længere periode

Individuelt Vejlederforløb

En tryg ramme over en længere periode 

Et forløb er et anker du kan have, over en længere periode. Det giver desuden en tryg ramme med omsorg, støtte og hjælp til at sætte retning. Brug et forløb ved en skilsmisse, arbejdskonflikter eller kriser. Brug et forløb ved en skilsmisse, arbejdskonflikter eller kriser. Et forløb starter med at vi afklarer din situation og dit behov for hjælp. Derefter tilpasser vi forløbet sammen og justerer om nødvendigt løbende. Jeg hjælper dig så længe som der er behov for, og tilbyder klippekort med rabat til fx 5 eller 10 sessioner.

IMG_7432

Brenda Ejderskov
Psykoterapeut og Spirituel vejleder

" Jeg arbejder nænsomt og dedikeret med at hjælpe sig der hvor du er. Livet rummer mange muligheder og nuancer som kan hjælpe dig, lige der hvor det bliver svært . Dem får du hjælp til at se og tage til dig ".

Læs om hvordan jeg arbejder her


Sådan hjælper forløbet dig!

En tryg ramme

Forløbet giver dig først og fremmest en tryg ramme, som du kontinuerligt får hjælp fra. Du kan tale følelser og få hjælp hvis du er ked af det. Du kan læne dig op ad mig, og jeg følger dig på tæt hold i hele forløbet.

Plads til følelser

Vi taler løbende om dine følelser og tanker, og vender det så du har mere  ro. Det gør vi så meget der er behov for, da det hjælper dig med at fåbalance i hverdagen.

Forandring i kurs?

Afhængigt af din situation, afklarer vi om du er på den rigtige kurs, eller om du gerne vil ændre på noget. Måske har du lyst til at finde nye måder at relatere til andre på, omkring samvær, arbejde eller i kærlighed.

Kom styrket igennem

Tilsammen giver forløbet dig et fundament, hvor du vil opleve at blive støttet og påskønnet som den du er. Det vil hjælpe dig med at tro på dig selv og din evne til at klare pressede situationer, og styrke dig fremover.

Sådan hjælper jeg dig

"containe" det der er lige nu og øget balance

Et vigtigt aspekt når man gerne vil forandre på en situation, er containment og balance - evnen til at tillade det der er lige nu. Er du låst fast eller er din leder/partner, er det her jeg bliver din støtte, som aflaster og hjælper dig til at "acceptere" at det er sådan det er - lige nu. Jeg hjælper dig med de følelser der er så du kan slappe af og mærke øget balance.

Følelser og klarhed

Man "mister" ofte sig selv og kontakten til sig selv - hvis der er tvivl om anerkendelse i relationer/ arbejde/parforhold og når man er i krise. Man tænker, tvivler og man føler, hvilket tilsammen ofte oversvømmer sindet hvorfor man kan miste fornemmelsen af egen værdi. I forløbet får du hjælp til at sætte ord på det - og skille tingene lidt ad, så du bedre genkender og mærker din egen værdi i kærlighed.

Indre lederskab

Enhver relation om det er arbejde eller parforhold, fordrer at man tager et vist indre lederskab. Det vil sige at man tør udvise mod og turde være sårbar, så man står op for egne behov og meninger. Det er nemt at komme til at blokere, af frygt for at blive forladt eller miste autoritet. Jeg hjælper dig med at sanse efter stabile resurser, som venlighed, styrke og autoritet,  til at stå op for dig selv. Når vi står op for os selv er det ofte velset, hvor vi måske frygter det modsatte. Denne oplevelse giver dig fornyet styrke og mod til at have dit eget indre lederskab.

IMG_7421

Vejlederforløbet - en ramme med hjælp til at komme styrket igennem!

- Højner evnen til at lytte til dig selv og andre

- Hviler mere i dig selv sammen med andre

- Forløser følelser der blokerer for en åben kontakt

- Skaber et fundament med både styrke og sårbarhed

- Øger dit indre lederskab til at forfølge et mål i kærlighedsrelationer

Det praktiske

Et vejlederforløb starter med at vi mødes en 1/2 time, og taler om dit "her og nu" behov  samt lidt om hvad du har brug for fremadrettet. Introsamtalen er inklusiv hvis man køber et klippekort. Ellers koster samtalen 450,-.

Føler dig på tæt hold

Et forløb løber over 5-10 gange, men kan vare sålænge der er behov for. Jeg følger dig på tæt hold i forløbet, som inkluderer et antal emailkontakt udover de fysiske sessioner. Man køber forløb som klippekort, som du finder priser på her.