Vejlederforløb for par

Bæredygtigt kærlighedsforhold

Vejlederforløb for par

Et bedre fundament sammen

Bliv bedre til at løse praktiske opgaver såvel som at relatere og mødes intimt i kærlighed. Et vejlederforløb for par er en hjælp til jer hver især så i sammen kan bygge et fundament på autentisk kærlighed. Vi starter med at mødes og taler om hvad jeres her og nu behov er og hvor I gerne vil hen. Derefter tilpasser vi sammen et forløb, som kan justeres løbende undervejs. Forløbet køber man som et klippekort hvor der er rabat.

IMG_7433

Brenda Ejderskov
Psykoterapeut og spirituel vejleder

" Jeg arbejder på at tilbyde flere nuancer i parforholdet, og i tilværelsen generelt. Hvis du stirrer dig blind på dine egne standarder for et godt forhold, kan det blive forholdets værste fjende ".

Læs om hvordan jeg arbejder her.

Forløbet hjælper til et bæredygtigt forhold 

En tryg ramme

Forløbet giver jer først og fremmest en tryg ramme, som I kontinuerligt får hjælp fra. I kan tale om følelser og få hjælp hvis den ene eller i begge er kede af det. I kan læne jer op ad mig, og jeg følger jer begge på tæt hold i hele forløbet.

Neutralzone skaber et "vi" udgangspunkt

I forløbet introducerer jeg en metode jeg kalder "neutralzonen", som er den jeres nye udvikling opstår gennem. En neutralzone skaber et "vi" udgangspunkt, hvorigennem I sammen udvikler nye måder for praktik, samvær og intimitet.

I ser det autentiske mellem jer

Forløbet ser på hvor bæredygtigt jeres forhold er nu og afklarer uhensigtsmæssige måder du/I relaterer til jer selv på og til hinanden på. Når det uhensigtsmæssige bliver mere tydeligt, får vi en åbning hvor jeg hjælper jer se det autentiske mellem jer, og sætte det mere i omløb

Kærlighed og påskønnelse mellem jer

Sammen og hver især, bygger I på det fundament der over tid vil øge gensidig accept og rummelighed mellem jer. Når der er etableret tillid i jeres fundament forvandler det kemien i relationen og medfører naturlig kærlighed og påskønnelse mellem jer.

Sådan hjælper jeg jer 

"containe" det der er lige nu og øget balance

Et vigtigt aspekt når man gerne vil forandre på en situation, er evnen til at "containe" det der er lige nu. Er du låst fast eller er din partner, er det her jeg bliver jeres støtte, som aflaster og hjælper jer til at "acceptere" at det er sådan det er - lige nu. Jeg hjælper jer med de følelser der er, og giver jeg redskaber til at slappe af og mærke øget balance.

Genkender og mærker jeres egen værdi i kærlighed

Det kan være svært at holde kontakten til sig selv og sin partner - hvis der er tvivl i forholdet eller hvis man er i krise. Man tvivler og man føler, hvilket tilsammen ofte oversvømmer sindet hvorfor man mister fornemmelsen af egen værdi. Hos mig har I tid til at tale ud - og skille tingene lidt ad, så I bedre genkender og mærker jeres egen værdi i kærlighed.

Indre lederskab får partneren tættere på

Enhver relation fordrer at man har et vist eget indre lederskab. Det vil sige at man tør udvise mod og stå op for egne behov og meninger. Det er nemt at komme til at blokere, af frygt for at blive forladt eller miste autoritet. Her hjælper jeg jer med at frisætte det der blokerer, så I får en naturlig styrke og autoritet til at stå op for jer selv. Indre lederskab bevirker at partneren kommer tættere på, hvor vi ofte frygter det modsatte. Det giver styrke og mod til at fortsætte et eget lederskab.

IMG_3850

Vejlederforløb for par - et fundament der bygger bæredygtig kærlighed!

- Højner evnen til at lytte til dig selv og hinanden

- Hviler mere i dig selv sammen med din partner

- Erfaring i hvordan jeres parforhold bedst løser praktik, relateren og intimitet

- Skaber et fundament for at se autentisk kærlighed og påskønnelse

- Øger dit indre lederskab i kærlighedsforholdet

- "neutralzonen" en platform til fortsat bæredygtig transformation

Sådan foregår det rent praktisk

Et vejlederforløb for par starter med at vi kort mødes online (40 min), og evaluerer hvad forholdets behov er "her og nu" samt på sigt. Vi taler om situationen og hvor I gerne vil hen. Introsamtalen er inklusiv hvis man køber et klippekort. Ellers koster samtalen 600,-.

Følger jer på tæt hold

Et forløb løber over 5-10 gange, hvor vi mødes 2 timer pr. gang. Jeg følger jer på tæt hold i forløbet, hvor der vil være emailkontakt imellem nogle af sessionerne. Forløbet køber man som klippekort med rabat, som du finder pris på her. Forløbet kan vare sålænge der er behov for.