Vejlederforløb for par

En vej til et mere autentisk kærlighedsforhold

Vejlederforløb for par
Et forløb for par - foregår online under Corona krisen

Et forløb der henvender sig til begge parter i forholdet.

Med et vejlederforløb får I sammen mulighed for at skabe mere autentisk kærlighed i jeres parforhold.  Sammen afklarer vi det mål I ønsker at nå, og tilpasser derefter forløbet over fx 3-8mdr.


Sådan hjælper forløbet til et autentisk forhold 

Forløbet ser på og afklarer uhensigtsmæssige måder du/I relaterer til jer selv omkring kærlighed, og de måder I relaterer til hinanden omkring samvær og kærlighed.

Når det uhensigtsmæssige bliver mere tydeligt, får vi en åbning til at trække det mere autentiske ind og sætte dette i omløb mellem jer.

Når I relaterer mere autentisk sker der en automatisk accept og rummelighed mellem jer. Det forvandler kemien i relationen og leder kærlighed og påskønnelse, som bygger fundamentet for forholdet.

Når fundamentet begynder at anes og mærkes mellem jer, åbner døren til at afklare de dybere kærlighedstemaer, som intimitet og selvstændighed. Nu kan vi bedre se på de områder hvor det trænger til at I finder mere autentiske måder at relatere på.


Sådan hjælper jeg Jer til at skabe et autentisk kærlighedsforhold

Containment og balance

Et vigtigt aspekt når man gerne vil forandre på en situation, er evnen til at tillade det der er lige nu. Er du låst fast eller er din partner, er det her jeg bliver jeres støtte, som aflaster og hjælper jer til at "acceptere" at det er sådan det er - lige nu. Jeg hjælper jer med de følelser der er, og giver jeg redskaber til at slappe af og mærke øget balance.

Selvværd i kærlighed

Det kan være svært at holde kontakten til sig selv og sin partner - hvis der er tvivl i forholdet eller hvis man er i krise. Man tvivler og man føler, hvilket tilsammen ofte oversvømmer sindet hvorfor man mister fornemmelsen af egen værdi. Hos mig har I tid til at tale ud - og skille tingene lidt ad, så I bedre genkender og mærker jeres egen værdi i kærlighed.

Indre lederskab

Enhver relation fordrer at man har et vist eget indre lederskab. Det vil sige at man tør udvise mod og stå op for egne behov og meninger. Det er nemt at komme til at blokere, af frygt for at blive forladt eller miste autoritet. Her hjælper jeg jer med at frisætte det der blokerer, så I får en naturlig styrke og autoritet til at stå op for jer selv. Det bevirker ofte at partneren kommer tættere på, hvor vi ofte frygter det modsatte. Det giver styrke og mod til at fortsætte et eget lederskab.


Det får du/I ud af forløbet 

Øget selvværd og mental balance i jeres relation

  • Højner evnen til at lytte til dig selv og hinanden
  • Hviler mere i dig selv sammen med din partner
  • Forløser følelser der blokerer for en åben kontakt
  • Skaber et fundament med kærlighed og påskønnelse
  • Øger dit indre lederskab i kærlighedsforholdet

Jeg/vi er nysgerrige, hvad gør jeg/vi? 

Ring til mig på telefon +45- 20 77 86 12, hverdage ml. 10-18, hvis du/I vil aftale tid eller har spørgsmål.

Et vejlederforløb for par starter med at vi kort mødes online (40 min), og evaluerer hvad forholdets behov er "her og nu" samt på sigt. Vi taler om situationen og hvor I gerne vil hen (hvis I ved det). Introsamtalen er inklusiv hvis man køber et klippekort. Ellers koster samtalen 600,-.

Følger jer på tæt hold

Et forløb løber over minimum 5 eller 10 gange hvor jeg følger jer på tæt hold i forløbet. Vi mødes 2 timer pr. session. Forløbet købes som en klippekortordning som du finder pris på her. Forløbet kan vare sålænge der er behov for.

Vi mødes online - under Corona
Mens der er Corona krise mødes vi online på Zoom eller Skype.
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked