KURSER

Essential Re-sourcing basisforløb 2023

Essential re-sourcing basisuddannelse 

Starter 2023 1-årig uddannelse over 10 x 1 dag.

Essential Re-sourcing Basic er en autentisk1-årig uddannelse, der gavner alle områder af livet, som fx parforhold, arbejde, kolleger, familie, børn og venner. Uddannelsen forbinder dig til autentisk klarhed og vejledning, indre støtte og grounding, fred og power, selvkærlighed og healing, glæde og enkelhed. Det kan du bruge resten af livet.

På uddannelsen udforsker du en dybere spirituel forståelse af dig selv og dine essenser. Du lærer du hvordan du forbinder dig til din essens i nuet, og forløser indre problematikker.

Du får et landkort til at navigere ud fra på din indre rejse. Det viser en sammenhæng mellem gamle mønstre og nuets essenser.

Essential Re-sourcing Basic uddannelsen præsenterer 6 større kvaliteter af essens og kombinerer mindfulness og psykologi, kropsarbejde samt 1:1 dialoger.

En dag i din sjæl

EN DAG I DIN SJÆL

1 DAG

EN DAG I DIN SJÆL, er en særlig dag dedikeret til at overgive sig til sin autenticitet. Vi bruger formiddagen til at afspænde og stille og roligt overgive os ind i vores sjæls atmosfære. Om eftermiddagen deler vi i gruppen, hvordan det er at være til stede i os selv, og ser hvad der dukker op og hvad sjælen bringer. Der vil være guidet vejledning, efter behov.

Kvindecirkel

KVINDECIRKEL - KÆRLIGHED OG RELATIONER

FORLØB OVER 6 MÅNEDER med 6 x 1 dag.

KVINDECIRKLEN er for dig, der gerne vil dybere i dig selv som kvinde - i relation til kærlighed og relationer - i samvær med ligesindede. Cirklens formål er at mødes i kærligt nærvær, få indsigter gennem gensidig sparring og inspiration, som jeg guider til. Vi vil særligt have fokus hvordan vi fra et autentisk feminint nærvær skaber relationer. Vi ser på accept, sårbarhed, power, at give og modtage, samt loven om tiltrækning og hvad vi gerne vil tiltrække omkring kærlighed og relationer.