Lataif, sjælens fundament
1-årig uddannelse

1-årig uddannelse med 12 dage fra 10-17.
Starter Januar 2023

LATAIF, Sjælens fundament handler om din sjæls fundament, som er vigtig for ubetinget selvtillid, styrke, power, fred, medfølelse, glæde og space.

Lataif tager er et vigtigt vendepunkt i din sjæls rejse, og med sine seks store essenser får du kærlig kraft til at handle på dine intentioner og hjerteønsker.

En dag hver måned i 12 måneder, vil du være på kursus, og få en dybere spirituel forståelse af dig selv og dine seks essenser.

HVAD SIGER DIT HJERTE?
12-ugers online forløb

12-ugers forløb hveranden tirsdag aften, for kvinder og mænd.

HVAD SIGER DIT HJERTET, er et forløb for dig der gerne vil afklare hvad dit hjerte siger, om en konkret situation eller periode du er i. Fx i kærlighed, relationer, venner, familie og børn.

Vil du gerne mærke dig selv mere og virkelig lytte til hvad dit hjerte vil i en given situation - så får du hjælp til dette i løbet af de 12 uger.

Forløbet tager dig fra det sted du er nu og til det sted 12- uger senere, hvor du står mere afklaret.

STYRK DIN INTUITION
KVINDECIRKEL over 6 mdr.

Vi mødes 1 dag hver måned fra 10-16, i 6 måneder.

STYRK DIN INTUITION - KVINDECIRKEN der udvikler din intuition så du bedre kan tune in og lytte til hvad den fortæller og guider dig til. Forløbet introducerer dig til hvordan intuitionen arbejder og udforsker hvor du blokerer for din intuition.

Forløbet er for dig der gerne vil lytte til dine intuitive sider i alt hvad du gør, og eventuelt også i din praksis med klienter.