JEG HAR TAGET KVANTESPRING I MIT LIV. ER DU KLAR TIL AT GØRE DET SAMME?

Ekspert i Spirituelt personligt lederskab

Sandheden er, at jeg ikke har skabt mit drømmeliv natten over...

– Min rejse har budt på besvær, udfordringer, og med et stort behov for at stå ved mig selv hele tiden. Familiens vaner og tankemønstre, blev løbende erstattet af et andet mindset for at holde kursen og matche den livsstil og de drømme, jeg ønskede at udleve.

Jeg er, hvor jeg er i dag, fordi jeg tidligt tog styring på mine drømme. Altid stoler på den bevidste energi jeg mærker i min krop, arbejder med mit mindset og tager handling!

Succes og det gode liv er ikke forbeholdt “de heldige” eller en særlig udvalgt gruppe. Alle, der beslutter sig for det, kan opnå succes – også dig!

Det handler om, at du skal kende dit "hvorfor" og så definere din livsvej til succes fra et bevidst mindset. Tag en beslutning og begynd at arbejde med dit mindset.

Hvis du gerne vil skabe forandring i dit liv – hvad venter du så egentlig på?

Som barn voksede jeg op i et hårdt miljø på Amager, og startede mit liv med kronisk ptsd. Selvom miljøet gjorde mig bange og jeg hadede det, kunne 10 vilde heste ikke få mig til at forblive hadefuld og blive som miljøet.

Jeg ville mere med mit liv, og ønskede at leve oprigtigt. Derfor måtte jeg møde udfordringer og besvær med et åbent sind. Jeg lærte at løsningen til mine drømme lå i mit mindset.

Mit liv under og efter personlig udvikling og transformering

Tidligt fra tyverne måtte jeg mønstre al mit bevidste fokus og navigere klogt for at håndtere min kroniske stressptsd og samtidig forlade et dysfunktionelt miljø. Jeg behøver nok ikke at fortælle dig, at jeg ikke var et godt sted i livet. Men jeg ville noget mere end at strande i miljøet...

Ved et tilfælde mødte jeg Faisal Muqaddam, en kuwaitisk psykospirituel lærer. Dette møde skulle vise sig at være perfekt timing og langt vigtigere end først antaget. Jeg blev hans elev og studerede bevidsthed og mindset, mediterede hver dag, og langsomt begyndte jeg på et bevidst plan at forstå - min sande identitet og den kraft jeg havde i mig.

Nu stod min livsmission og rejse mere klar for mig

"Learn and grow from your challenges, but don’t let them stop you from your devotion or spiritual path"

Mød Brenda Bork Ejderskov

UDDANNELSESMÆSSIG BAGGRUND

Brenda Bork Ejderskov er uddannet New Teacher fra Diamond Logos Teachings med Faisal Muqaddam og som ID Psykoterapeut fra ID Academy.

Efteruddannet i neuroaffektiv personlighedsudvikling, parterapi, mindfulness, traumehealing, meditation og enneagrammet.

Brenda ejer og leder virksomheden True Contact, der udbyder sessioner, kurser, foredrag og udviklingsforløb for private og erhvervslivet. I sit arbejde kombinerer Brenda psykoterapien med et spirituelt livssyn og er vært på podcasten "True Contact Tænd Lyset".

 

UDFØRT OPGAVER FOR

 

Prescriba Psykologisk Rådgivning

Opgaver: Forsikringsbetalt korttidsterapi. Behandler angst, stress og depression, samt en række andre psykiske lidelser.
Sprog: Dansk og Engelsk

Diamond Logos Teachings v/ Faisal Muqaddam

Opgaver: Samtaler med individuelle klienter fra DK og andre lande. Undervist grupper på workshops, med målgruppen psykoterapeuter, psykologer og alternative behandlere.
Sprog: Undervist på dansk og engelsk.

Centropa v/ Jørgen Fjord, Læge og spirituel healer 

Opgaver: Assisterende underviser i holotropisk åndedrætsterapi. Målgruppe psykoterapeuter, psykologer og alternative behandlere.
Sprog: Dansk

Powerjobsøgerne Frederiksberg

Opgaver: Holdt oplæg om Essential Re-sourcing, for en gruppe af arbejdssøgende terapeuter, psykologer og andre ikke terapeutiske faggrupper.
Sprog: Dansk