Oplæg

Få mere nærvær på arbejdspladsen og skab bevidste medarbejdere der træffer bevidste valg. Book et oplæg om Essential Re-sourcing - at være til stede og møde udfordringer. Eller et oplæg om Essential healing og empowerment - en bevidst vej gennem traumer.

Oplæg om nærvær, bevidste valg og bevidst healing til virksomheder, foreninger og private der søger inspiration, teori og praktiske redskaber til hvordan man gør.

Book et oplæg om

° Essential Re-sourcing: Sådan kan vi være til stede og møde udfordringer

° Essential Healing og empowerment: Sådan kan vi bevidst heale os selv og genvinde fuld indre balance og recovery

° Essential bevidsthed: Sådan tager vi vores bevidsthed med på råd og træffer bevidste valg

Referencer

pjs

"Brenda er rigtig dygtig til ”klasserumsledelse” og styrer sin plan skarpt. Det giver ro hos deltagerne. Særligt, fordi hun italesætter, hvad der løbende skal ske. Hendes nærvær og passion er beundringsværdigt og vi var mange der fik meget med os. Hun er i det hele taget dygtig, til at gøre det skjulte spirituelle mere synligt og håndgribeligt.

Brendas budskab er, at vi kan lære at mærke vores essens – og at kontakten med vores essens hjælper os til at møde udfordringer i livet, og at være til stede og bevidste. Det kan jeg absolut bruge som jobsøgende – så jeg ikke fortaber mig i negative tanker, følelser og bekymringer, som forhindrer mig i at være til stede nu."

Powerjobsøgerne Frederiksberg oktober 2020.