Session

Sessions hjælper dig med at finde ind til dit hjertes visdom og følge det ud i handling - i kærlighed, arbejde, familie og visioner 

Sessions møder dig på et dybere plan, bagom krav og standarder. Her er der plads og rum til at være dig, og slippe at være noget bestemt. Samtalen følger dig der hvor du er og tager udgangspunkt i nuet.

Jeg tilbyder et nærvær, hvor der er tid og plads til at man kan lande i dig selv. Når det sker finder du visdom og vej helt af dig selv.

Jeg hjælper dig finde klarhed og styrke, til at tage små skridt mod dine autentiske ønsker. Det giver dig en støtte som du kan læne dig ind i, når du følger dit hjertes visdom, som din vej.

Et spejl og et nærvær, der viser dig mere af dig selv, og styrker din evne til at stå i dig selv

Sessions henvender sig til dig, der søger gerne vil spejles i din essens og visdom. Spejlet er nærværende støtte som øger din styrke til at være tålmodig eller handle. Vi kan tale om visdom i fx helbred, kærlighed, arbejde, forældreskab eller livsvisioner.

Temaer jeg hjælper med i sessions:

  • Hvordan kan jeg være mig, sammen med andre
  • Jeg føler mig både kraftfuld og begrænset, hvordan kan jeg være med det
  • Jeg vil gerne finde ind til mit hjertes visdom i mit parforhold, arbejde eller andre områder 
  • Hvordan kan min kraft og visdom hjælpe til healing af angst, frustrationer og stres

Du er velkommen hvis du har:

  • Behov for at blive mødt med accept og hjerte
  • Behov for at blive set og hørt, ikke fikset
  • Behov for at udveksle og sparre med en erfaren spirituel vejleder
  • Behov for at udvikle egen personlige visdom

Sådan kan en session være

xj8wFWI0Ta2IkczG850h%w

Tid til at lande i sig selv

Sessioner er et rum til nærvær og til at tale om de behov du oplever du har. Det kan fx være behovet for mere klarhed, indsigt eller kærlighed i eget liv. Du søger efter en form for visdom i dig selv, men finder det svært at få ro nok til at lande i dig selv og mærke rigtigt efter. Jeg hjælper dig til at lande i dig selv og se om der er illusioner der spænder ben for at du føler dig klar og indsigtsfuld og mærker kærlighed. Jeg hjælper jeg dig slippe illusioner og spændinger, så du bliver fri af dem.

Validere autentiske budskaber

Måske er du i en fase hvor der er forvirring, tankemylder eller anden indre aktivitet, der gør at du ikke helt kan høre dig selv. Jeg kan hjælpe dig med at identificere og validere autentiske buskaber, og lindre mentalt og følelsesmæssigt ubehag. Det kan være svært selv at skelne budskaber i den indre verden, når illusioner, stress og anspændthed blander sig. 

Tage nye skridt mod, en mere sand livsstil 

At søge efter mere klarhed, indsigt og kærlighed er at træde nye skridt - fra mit perspektiv. Vil vi finde en mere sand udgave af os selv, er det en proces indad der bevidstgør og sætter os fri derigennem. Det der ikke længere passer til os, løsriver vi os fra og finder vores egen sandhed. Det skaber en ny vej og balance gennem en mere sand livsstil. En livsstil der vil arbejde for dine autentiske ønsker omkring kærlighed, familie, arbejde og livsvisioner.