Få støtte til at finde tilbage til dig selv, og til et autentisk, klart og mere trygt udgangspunkt

Essensen er den sande kærlighed, klarhed og styrke, og jeg hjælper dig re-connecte med din essens. Sessioner hjælper dig til at du kan læne dig ind i dig selv igen, og hente dig selv hjem.

Her bliver du mødt på et dybere plan, bagom krav og standarder. Der er plads og rum til at være dig, og slippe at du skal være noget bestemt.

Jeg tilbyder et nærvær, en varme og en støtte, til at tale om det der er. Få hjælp til at være til stede og til at møde udfordringer, gennem visdom og støttende sessioner.

 

Bliv spejlet i dine sande værdier, så du står stærkere i dig selv

Sessions henvender sig til dig, der gerne vil mødes i din essens og visdom. Her får du nærværende støtte og selvindsigt, som øger indre ro og accept.

Temaer jeg hjælper med i sessions er helbred, kærlighed, arbejde, forældreskab eller livsvisioner omkring:

  • Hvordan kan jeg være mig, sammen med andre/kæreste
  • Jeg føler mig både kraftfuld og begrænset, hvordan kan jeg finde mere balance
  • Jeg vil gerne finde ind til mit hjertes visdom i mit parforhold, arbejde eller livsvision 
  • Kan min kraft og visdom hjælpe til healing af angst, frustrationer og stress

Du er velkommen hvis du har:

  • Behov for at blive mødt med accept og hjerte
  • Behov for at blive set og hørt, ikke fikset
  • Behov for at udveksle og sparre med en erfaren spirituel vejleder
  • Behov for at udvikle egen personlige visdom

Nærvær og tid til at lande i dig selv

Sessioner er et rum til nærvær og til at tale om det der er behov for. Det kan fx være behovet for mere klarhed, indsigt eller kærlighed i eget liv. Man søger efter en form for visdom i sig selv, men finder det svært at få ro nok til at lande i sig selv og mærke rigtigt efter. Jeg hjælper dig til at lande i dig selv og se om der er illusioner der spænder ben for at du føler dig klar og indsigtsfuld og mærker kærlighed. Jeg hjælper jeg dig slippe illusioner og spændinger, så du bliver fri af dem.

Validere autentiske budskaber

Måske er man i en fase hvor der er forvirring, tankemylder eller anden indre aktivitet, der gør at man ikke helt kan høre sig selv. Jeg kan hjælpe med at identificere og validere autentiske buskaber, og lindre mentalt og følelsesmæssigt ubehag. Det kan være svært selv at skelne budskaber i den indre verden, når illusioner, stress og anspændthed blander sig. 

Tage nye skridt mod, en mere sand livsstil 

At søge efter mere klarhed, indsigt og kærlighed er at træde nye skridt - fra mit perspektiv. Vil man finde en mere sand udgave af sig selv, er det en proces indad der bevidstgør så man kan sætte ubalance fri. Det der ikke længere er hensigtsmæssigt, løsriver man sig fra for at leve fra sin egen sandhed.