PSYKOSPIRITUEL SESSION / ESSENSARBEJDE

Essens er selve grundstoffet i vores sjæl

Når vi oplever vores essens, har vi følelsen af helhed. I modsætning til helhed giver manglen på kontakt med vores essens, os en fornemmelse af, at vi har mistet vores vej hjem, at vi mangler noget. Vi er født frie og fulde af essens. Efterhånden som vi vokser, og programmeringen fra opvæksten sætter sig i vores system, mister vi gradvist forbindelsen til vores essens. Vi lever derefter i en paradoksal eksistenstilstand: vi er essens og alligevel kender vi den ikke.

"The ideal city is the republic of the human soul."
-Plato

DET RENE I OS, GIVER ILD TIL FLAMMEN 

Essensen danner grund for vores basisfundament som menneske. Den er den "olie", vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen.

Hver essens har sin bestemte lokation i kroppen. Essens er vores medfødte resurser, og hvem vi er udover vores navn og historie, konditionerede sind og ego-forsvar. Olien er ren, fyldig og klar, derfor taler man om - ren kærlighed, glæde, medfølelse, power, klarhed, bevidsthed og intuition.

olielampe
lavendel1

SAND KÆRLIGHED, SELVOMSORG, MEDFØLELSE

Når vi vil forandre på noget i vores parforhold, arbejde eller i os selv bare, er det ofte født ud af et sandt ønske indefra. Et ønske der kommer dybere indefra. En længsel der taler, et hjerte der taler og fortæller om behovet for at ændre på noget, så vi får det bedre med os selv.

Essens er vores fundamentale menneskelige kvaliteter såsom kærlighed, medfølelse, mod, glæde, nærvær, uskyldighed m.fl. De taler til os, og de sande ønsker kommer fra disse dybere egenskaber i os.

intelligens

REN BEVIDSTHED, INTUITION, KLARHED, OVERBLIK

Når vi vil forandre på noget i vores parforhold, arbejde eller i os selv bare, er det ofte født ud af et sandt ønske indefra. Et ønske der er samtidig er sløret af fortidens forestillinger og eventuel frygt også.

Derfor bruger vi tid på at lytte indad og være nærværende overfor os selv. Forsøger vi at forandre fra de gamle forestillinger, vil vi køre i ring hvilket de fleste kender og ikke ønsker. Istedet har vi fokus på at gå et skridt dybere og gøre os stille, så vi kan opfange vores rene intelligenser. 

IND TIL ESSENSEN

Psykospirituel terapi går dybere end almindelig psykoterapi, og vi kan gå ind ad mange døre afhængigt af det tema vi ønsker at se på. Døre som vi udnytter til at nå til kilder med essentiel tryghed, glæde og tilfredshed, styrke og power, nænsomhed og medfølelse, sorg og fred – og længslerne. Kilderne vil være den olie, som vores ømme punkter trænger til. Opmærksomhed, accept, at være nok, visdom og et forfriskende nyt pust af liv samt indsigtsfuldt bud på nuet. Alt dette tilsammen forener sig og bliver til kommende resurser, gennem lys og støtte.

Modsat psykoterapi som primært har fokus på at arbejde i personligheden, går en psykospirituel samtale udover personligheden, og gennem sansning og fordybelse at blive nærværende og mærke essensen. Her erkender vi at vores begrænsninger opstår, fordi vi der bliver fanget og isoleret i personligheden. Vi ser på hvilke motiver og kræfter, der ligger bag konkrete problemstillinger i personligheden, men ved at gå til essensen først. Her får vi en mere responsiv løsning i nuet fra vores sande kvaliteter, istedet for fra et reaktivt fortidens forsvar og ego. Ego'et er den dybereliggende årsag til ubalancer og begrænsninger.

Vi opdager og mærker hvem vi er - som mennesker dybere set – og at der kan være et stykke vej fra at vide hvad man reelt ønsker og ikke ønsker. Der er ingen dele i os vi skal af med, mere at vi kan høre og mærke de reelle ønsker og tage skridt henimod dem. Det transformerer fortiden, og den forvandler sig til en følelse af accept, så vi kan leve som en hel person.

Essensarbejdet udforsker reaktioner, tanker og følelser, der bevirker at du ikke har lyst til at blive nærværende. Og i dit tempo løsner vi nogle af de opspændinger, vanemæssige tanker og mønstre der begrænser dig i dit nærvær, frihed og glæde. Tvivl er også noget som kan fylde rigtig meget, og føles grumset i sindet så man ikke kan se og føle klart.

DET KAN VI ARBEJDE MED

Vi kan arbejde på at få essensen ind i nuet og ind i din hverdag - som en dør til at have dig selv med. Jeg giver nogle eksempler nedenunder, til hvad du kan komme med og få hjælp til at give nærvær til. Det betyder ikke at andre områder er udelukket, mere at ikke alle forhold egner sig til psykospirituel udvikling/ essensarbejde. Spørg mig gerne, hvis du er i tvivl.

Områder som:
Lettere angst og stress, særlig sensitivitet, arbejde og karriere, indre lederskab, kærlighedsliv, store livsændringer, spirituel krise, selvværd, selvtillid, fælles værdier i parforholdet, familieliv og -relationer, og ønsket om dybere essentiel udvikling.

intimate kvinde

Design uden navn (2)

SÅDAN KOMMER MAN I GANG

Vi aftaler at mødes en første gang, hvor jeg kan høre lidt mere om dig. Vi får lejlighed til at tale nærmere og føle efter om kemien passer, og om jeg kan hjælpe dig. Herefter aftaler vi nærmere.

De fleste køber et forløb af sessions, på mellem 5 og 10 gange. Flere vender tilbage årligt og hvor vi arbejder med det næste udviklingspunkt der kalder på sig.

Den første session koster 950,-. Hvis man ønsker at fortsætte kan man købe et klippekort til hhv. 5 og 10 gange, hvor man får rabat. Se priser her

Efter sessions eller sideløbende, får flere lyst til at deltage på de spirituelle workshops. Her lærer og træner man essensarbejdet, som healer barrierer, og åbner til øget frihed, funktionalitet, nærvær, og de mange sande kvaliteter.

Kontakt mig her

DET UDTALER ANDRE

"Tusind tak for i dag Brenda. I dag gjorde en stor forskel for mig i nogle rigtig svære øjeblikke. At have en guide der kan støtte mig i at mærke mig selv og "give lov" til at slippe og åbne op for den iboende support. Tak

Anonym
ID Coach"

"Tak for dit hjerte og din store inspiration.

Kærligst Helle
ID Psykoterapeut"

"Kære Brenda, at din visdom skulle komme i dag, viser at der er mere mellem himmel og jord.

Mange hilsner Bernadotte"

"Det er skrap og inspirerende at tage sessioner. Jeg føler mig umådelig heldig at have dig som vejleder i mit liv. Ord kan ikke beskrive det. Uendelig tak for 2018, og jeg ser frem til fortsat fordybelse, vågnen op, helt -ind-i cellerne afslapning, kreativ opblomstring og meget meget mere i 2019.

Af hjertet tak John"

"Når travlheden på arbejdet kokser, og det gør den meget for tiden,... Så tænker jeg på det du sagde, inden jeg handler i mine relationer. Meget brugbar reflektion du giver, tak.

Mange hilsener Gitte"

"Tusinde tak Brenda - Kroppen responderer promte. Dybe gab og en stor fornemmelse af "slip"

Tak fra Jens"

"Hej Brenda,

Jeg vil blot sige tak for en god samtale i går. Mit udslæt forsvandt i løbet af aftenen. Det var ret vildt. Så jeg tror det har været relateret til vores dialog.

Jeg føler en eller anden forskel ift. hvordan jeg anskuer tingene. Jeg vil overveje, om jeg skal have et besøg mere på et tidspunkt i løbet af sommeren, når mit arbejde stilner lidt.

Mvh Kate
Anonym erhvervsleder"

"Kære Brenda

Du rammer det lige på kornet, ..hver gang. Man kan ikke løbe fra din visdom og heller ikke fra dit hjerte. Du gør det fantastisk, og jeg oplever forvandling, af det jeg troede jeg aldrig fik bugt med.

Bedste hilsner Katrine
ID psykoterapeut"

KONTAKT MIG HER

Skriv eller ring til mig, hvis du vil lave en aftale om en tid, eller tale nærmere om det kunne være noget for dig.