FRA TILLÆRT SELVVÆRD TIL AUTENTISK SELVVÆRD

Søger du efter at leve mere afstemt med den du er? Er du begrænset af opdragelse der dikterer hvem du bør være?

Det er spørgsmål der ofte cirkulerer i vores tanker og reflektioner. Og hvordan man ændrer på det, så man føler sig mere hjemme i sig selv. Ikke mindst når man er samme med andre.

For hvem har lyst til at lade sig nøjes med et Du har allerede nøglen i din sjæl, og døren venter blot på at du åbner den.

SÅDAN KAN JEG HJÆLPE DIT SELVVÆRD

https://truecontact.dk/wp-content/uploads/2020/08/cropped-IMG_0641.jpg

Sjælens visdom og styrke sætter os i stand til transformere psykiske bindinger fra opvæksten. Det løfter en til at se og forstå hvor man står. Det åbner hjertets visdom og power, som hjælper en til tage skridt henimod at sætte sig selv fri.

Jeg hjælper dig fra min sjæl, såvel som gennem selvindsigt og psykologisk faglighed. Min rolle er at være autentisk og være den støtte, og det spejl som er optimal for den enkeltes proces. Det er vigtigt at der er kemi, og det finder vi ud af når vi taler sammen i telefonen, eller når vi mødes i den første session.

Jeg hjælper dig med udfordringer omkring selvværd, selvtillid, kærlighed, stress og ubalanceret handlekraft. Mit fokus er at hjælpe dig med at øge kontakten til dine autentiske resurser, og ikke blot lære dig nye psykologiske metoder. Det giver dyb forandring og helhed. Sessionerne styrker din kontakt til dig selv, så du står bedre i dig selv, finder visdom og går støttet videre i din hverdag.

Har du lyst til at høre nærmere?

Du er velkommen til at ringe eller skrive, så aftaler vi et tidspunkt jeg ringer dig op.