FIND DIT SANDE SELV, DIN SJÆLS LYS, DIT AUTENTISKE JEG

Jeg hedder Brenda Bork Ejderskov og jeg hjælper andre til at finde deres sande selv, sjælens lys og det autentiske jeg, så vi kan leve overens med vi er inderst inde.

Selvindsigt og bedre kontakt til ægte selvværd, balance, mod, bevidsthed, styrke, kærlighed og glæde - i dig selv, i dine relationer og i verden.

Søger du efter at lære mere om det autentiske selv, og en vej til at gøre dig fri af indre barrierer – så tilbyder jeg muligheder som kan være noget for dig.

Som født medie har jeg øget kompetence indenfor nærvær og spirituel kontakt. Derudover er jeg uddannet spirituel lærer og psykoterapeut.

Jeg tilbyder oplæg, 1-dags workshops, forløb samt 1:1 sessioner.

Specialist i selvværd, balance og livsformål.

BEMÆRK vi optimerer siden med kurser og tilbud, derfor er nogle links ikke tilgængelige pt.

BRENDA BORK EJDERSKOV

Jeg fungerer som psykoterapeut, mentor, spirituel lærer, workshopleder, oplægsholder,  og podcastvært på “True Contact” podcasten.

Min dybe kærlighed til nærvær og det autentiske selv er min passion som menneske. En passion der kontinuerligt fik mig til at overgive mig til det autentiske selv. En handling der løftede mit helhedsperspektiv om en given situation, og gav mig resurser til at møde den. Hvert et "lille" løft blev et løft til at se igennem ego-centrerede behov, og gav modet til handle ud fra nuets venlige og større indsigt.

Som født medie har jeg øget kompetence indenfor nærvær og spirituel kontakt. Jeg har erfaret mange mange gange, det store og unikke løft det giver et menneske, at mærke sig selv autentisk. Jeg er specialist i at bygge broer, der leder mennesker til at de handler kærlighedsbaseret og indsigtsfuldt i sig selv og i sine relationer.

Jeg kombinerer spirituel udvikling, psykoterapi og mindfulness. Ved siden af mit arbejde har jeg rejst meget, samt fået 3 børn og i dag er jeg farmor. Jeg er uddannet ID psykoterapeut samt godkendt lærer hos Diamond Logos Teachings og efteruddannet indenfor traumehealing, parterapi, mindfulness, meditation og det essentielle enneagram.

MIN VISION

Jeg ønsker at bidrage til at øge kendskabet til det autentiske selv og den mentale ligevægt, visdom og kærlighed vi får der. Jeg ved det forandrer os for altid, når vi oplever de mange aha perspektiver det autentiske selv giver os. Det vigtige indre lys og det unikke selvværd hvorfra vores evne til at skabe gode relationer til os selv og andre udspringer. Jeg vil gerne bidrage med mit talent som medie og bringe tidløs visdom, lys og vejledning til andre, i en form der er jordnær og moderne. Min største vision er at hjælpe ledestjerner, inklusive mig selv, til at møde hverdagen med lys og ikke lade sig skræmme af midlertidigt mørke, men tage lyset med ind.

"Learn and grow from your challenges, but don’t let them stop you from your devotion or spiritual path"

ANBEFALINGER

"Du er rigtig dygtig til ”klasserumsledelse” og styrer din plan skarpt. Det giver ro hos deltagerne. Særligt, fordi du italesætter, hvad der løbende skal ske.

Trods usikkerhed om Covid blev vi siddende, hvor du med dit ”levende nærvær” på gulvet foran os, faciliterede en refleksionsøvelse som var den første del af WS. Alle deltog aktivt. Et par deltagere synes det hele gik meget langsomt, hvor andre efter blot 2 minutter allerede var kommet ned i gear. Vi blev alle klogere på ordet ”ESSENS”. Dit nærvær og passion er beundringsværdigt og vi var mange der fik meget med os. Der var to (13%) der hellere ville have skrevet en ansøgning i stedet, hvor vi var tretten (87%) der gik roligt men opløftede og afslappede herfra.

Tak for dit oplæg hos PJS Frederiksberg, der har fået gode redskaber med til fremtidens jobsøgning."

"Hej Brenda

Jeg vil blot sige tak for en god samtale i går. Mit udslæt forsvandt i løbet af aftenen. Det var ret vildt. Så jeg tror det har være relateret til vores dialog.

Jeg føler en eller anden forskel ift. hvordan jeg anskuer tingene. Jeg vil overveje, om jeg skal have et besøg mere på et tidspunkt i løbet af sommeren når mit arbejde stilner af.

Venlig hilsen

Kate - Virksomhedsleder"

"Du er nænsom, øjenåbnende og virkelig inspirerende at tage sessioner hos. Jeg føler mig umådelig heldig at have dig som en mentor og vejleder i mit liv. Ord kan ikke beskrive det. Uendelig tak for 2018, og jeg ser frem til fortsat fordybelse, vågnen op, helt-ind-i-cellerne afslapning, mod og kreativ opblomstring og meget meget mere. 

Tak - John"