Velkommen til – Hvorfor din sjæls kvaliteter og hvem er jeg?

[podcast_subscribe id="5131"]

Velkommen til True Contact – En podcast om din sjæls mange kvaliteter.

Jeg hedder Brenda Bork Ejderskov og jeg er psykoterapeut og spirituel lærer. Denne episode er en kort introduktion til hvem jeg er og hvad True Contact handler om.

Må vi godt bare være mennesker?

Være så åbne og kærlige, som vi er inderst inde når vi bliver født, eller skal vi lukke ned for at lære at være kærlige på en rigtig måde.

Må vi være stærke og følge vores hjerte når vi vokser op, eller skal vi lukke ned og lære at være stærke på en rigtig måde.

Må vi være mægtige og tage kreativt ansvar for vores eget liv eller skal vi lukke ned og underkaste os en rigtig måde at være menneske på.

Det er vores dybeste smerte, at vi er blevet set som – at vi ikke er gode nok. At vi skal være noget andet.

Vi lukker ned for noget dyrebart og lærer i stedet hvordan vi så skal være i verden. Hvordan vi er mest kærlige og ærlige?

Den afskæring af hjertet er virkelig smertefuldt for de fleste af os. At vi ikke må være det, der er det dybeste i os. For det er deri vi er vise, kærlige, kraftfulde, healende, i balance og passer på os selv. Der lever vi i overensstemmelse med universet og i samhørighed med hinanden. Der er da livsglæde og livsbalance.

Jeg brænder for, at vi kan anerkende det pinefulde og samtidig tillade det gode og stærke og vise, som bor i os, som vi har lukket ned for. Vi er så ressourcefulde. Og vores perspektiv så meget større, end det, vi har begrænset det til. Vi kan begynde at sige mere ja til os selv og tage vores naturlige balance igen. Det hjælper jeg terapeuter og spirituelt søgende til at gøre på workshops.

Da jeg var barn, voksede jeg op i et miljø, hvor folk følte sig ramt på livet.

Man følte sig ikke god nok, fordi man levede ikke op til samfundets normer. I gaden var der frygt for overlevelse og naboerne var krigeriske mod hinanden. Jeg husker hvordan jeg følte had mod min familie og dem i gaden, for at underkaste sig de normer der blev dikteret. Jeg så også smerten i dem, og for mig var det kontakten mellem os mennesker, der gav min hverdag værdi.

På trods af had, valgte jeg hjertet …!

Så på trods af mit had til det de gjorde, valgte jeg at møde op med en åben og venlig attitude, og det tillod med tiden dem at begynde at gøre det samme. Jeg ville ikke være med til at være noget jeg ikke var, og slet ikke føle mig mindre af den grund. Det gav konflikter hjemme, hvor der var stramme normer for opførelse. Men jeg valgte at være tro mod det menneskelige i mig og det gjorde at jeg beholdt det vise, kraftfulde, kærlige og healende og på den måde passede jeg på mig selv.

Men miljøet og mit hjems stramme normer udfordrede konstant min dybeste kærlighed og balance, og den belastning gav mig kronisk ptsd. Men jeg ved i dag at kontakten til mig selv var balsam for krop og psyke, og vejen til at jeg hele tiden genvandt min styrke til at træffe konstruktive valg. Et løft som hjalp mig ud af miljøet og gennem den posttraumatiske stress, og senere en skilsmisse, og det at stå som alenemor med 2 drenge, men også få et barn mere og rejse verden rundt med hele familien.

Mit budskab er at huske hvem vi er!

Mit budskab er at når vi husker hvem vi er og lytter til os selv, så har vi kraft til at skabe nye veje som er gode for os. Vi kender godt os selv inderst inde, men vi ser mest os selv gennem et nøglehul. Når vi bliver udfordret i relationer og arbejdsliv, vil vi helst skabe gode løsninger, og så er vi nødt til slippe nøglehullets perspektiv, og connecte med os selv. Det er på den måde vi forener os med vores sjæls mange kvaliteter.

Så hvordan kommer man i gang,

  • Jeg vil hjælpe dig i gang gennem inspiration og bruge nogle af mine egne eksempler, så det bliver på en helt nede på jorden måde.
  • Jeg underviser terapeuter og spirituelt søgende, til at være mennesker igen. Føle sig gode nok i sig selv igen. Det er en udvikling i at tage sin sjæls naturlige balance igen.

Intentionen bag denne podcast er at få dig i gang og få dig til at lytte til dig selv. Det er en invitation til at være mindre seriøs og mere afslappet omkring de problemer du møder i din hverdag. Og i det hele taget gøre mindre fordi du kan bruge din kraft til at medskabe de gode løsninger. Det hjælper os til at se og erkende at det er opdragelse og illusioner der hæmmer os, i at se hvor smukke og kraftfulde vi er.

Et sted at gå hen, så man ikke er alene

Podcasten er et sted at gå hen, for det kan være ensomt at stå op for sig selv, men det vil forandre sig.

Udover at lade dig inspirere, kan du lytte til essentielle meditationer, eller til når jeg interviewer spændende personer. Og Har du et emne du kunne tænke dig at jeg tager op, er du velkommen til at skrive til mig på brenda.truecontact@gmail.com.
Du kan tilmelde dig podcasten, så får du automatisk får besked, når der udkommer en ny episode.

Jeg glæder mig til at du lytter med.

 

Øvrige links

Facebookside: https://www.facebook.com/brendaejderskov.psykospirituelhealer